פחות משבוע לסגירת חלון ההעברות בישראל ובהפועל חיפה ממשיכים בניסיונות לחזק את הסגל כאשר המטרה הראשונה היא החלק הקדמי. האדומים-שחורים פנו בימים האחרונים לעידן שמש, ששוחרר ממכבי פתח תקוה לפני כשבוע בתקווה לצרף אותו לסגל של אלי כהן. בין הפועל חיפה לסוכנו של החלוץ, אפי סופר, יש כבר מגעים כאשר שמש הוא אחד המועמדים המובילים של אלי כהן.
במקביל, במועדון בודקים את מצבו של ז'רקו קוראץ' הפצוע ולכן אלי כהן לוחץ לחזק את החלק הקדמי בחלוץ ישראלי. גם חיזוק זר עומד על הפרק כאשר עדיין לא נמצא מועמד מתאים. לא בטוח כי הבעלים, יואב כץ, יסכים להקפיא את קוראץ' או להגיע איתו להסכם לגבי התרת חוזהו ולכן כרגע רוב הסיכויים כי אם אכן יגיע חיזוק הוא יהיה ישראלי. הפועל חיפה צרפה במהלך הקיץ האחרון את פיט פלטהאוזן, רובי לבקוביץ', ניסו קפילוטו, פיליפ יאזביץ', אדליסון באהיה וז'וליו סזאר.
עוד בנושא:
מכבי תל אביב ניסתה לצרף את רמי גרשון ומתעניינת בדרווין אנדרדה
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(2.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


