פחות משבוע לסגירת חלון ההעברות בישראל ובהפועל חיפה ממשיכים בניסיונות לחזק את הסגל כאשר המטרה הראשונה היא החלק הקדמי. האדומים-שחורים פנו בימים האחרונים לעידן שמש, ששוחרר ממכבי פתח תקוה לפני כשבוע בתקווה לצרף אותו לסגל של אלי כהן. בין הפועל חיפה לסוכנו של החלוץ, אפי סופר, יש כבר מגעים כאשר שמש הוא אחד המועמדים המובילים של אלי כהן.
במקביל, במועדון בודקים את מצבו של ז'רקו קוראץ' הפצוע ולכן אלי כהן לוחץ לחזק את החלק הקדמי בחלוץ ישראלי. גם חיזוק זר עומד על הפרק כאשר עדיין לא נמצא מועמד מתאים. לא בטוח כי הבעלים, יואב כץ, יסכים להקפיא את קוראץ' או להגיע איתו להסכם לגבי התרת חוזהו ולכן כרגע רוב הסיכויים כי אם אכן יגיע חיזוק הוא יהיה ישראלי. הפועל חיפה צרפה במהלך הקיץ האחרון את פיט פלטהאוזן, רובי לבקוביץ', ניסו קפילוטו, פיליפ יאזביץ', אדליסון באהיה וז'וליו סזאר.
עוד בנושא:
מכבי תל אביב ניסתה לצרף את רמי גרשון ומתעניינת בדרווין אנדרדה
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
רגיל (6) 288
21:45

קוסובו

סלובניה
המארחת מקוסובו נמצאת בתקופה נהדרת עם שמונה ניצחונות בעשרת משחקיה האחרונים. סלובניה תקשה עליה, אבל בבית קוסובו תמצא את הדרך להשיג ניצחון נוסף