חלוץ מכבי תל אביב אורלנדו סה עבר הערב (רביעי) ברגע האחרון לסטנדרד ליאז' הבלגית, כשחתם בשורותיה לשלוש שנים עם אופציה לשנה נוספת. "רציתי להישאר במכבי תל אביב ולא הייתי עוזב, אבל אז הגיעה הצעה מצוינת מסטנרד ליאז' ולא יכולתי לסרב לה", אמר לוואלה! ספורט. "אני יוצא לדרך חדשה ומאחל הצלחה למכבי תל אביב. ההחלטה לעזוב הייתה שלי, עובדה שדחיתי הצעות של פאוק, קרדיף ואפואל ניקוסיה. אם לא הייתי חושב שההצעה מבלגיה טובה, הייתי נשאר".
אחרי שמצאו לחלוץ קבוצה חדשה, הצהובים יוכלו לצרף זר לסגל שלהם, כשהכוונה היא להחתים את המגן חואן ורגאס מבטיס. אם יספיקו לעשות זאת עד מחר, יוכלו לרשום אותו לשלב הבתים של הליגה האירופית. לאחר מכן, הוא יוכל לשחק רק בזירה המקומית.
"אנחנו רוצים להודות לאורלנדו על המקצועיות שהפגין עד לרגע האחרון", אמר המנהל הספורטיבי ג'ורדי קרויף לאתר הרשמי. "הפנדל שכבש אורלנדו בספליט נגד היידוק עזר למכבי להעפיל לשלב הבתים של הליגה האירופית ואנו מאחלים לו בהצלחה בדרכו החדשה".
סה בן ה-28 כבש שלושה שערים בתשע הופעות העונה וסך הכול שישה שערים ב-22 הופעות במדי מכבי תל אביב בכל המסגרות מאז הצטרף למכבי תל אביב בינואר 2015 מרדינג האנגלית.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
מעט אחרי עזיבתו של חביב אוחיון, הודיעה הערב (רביעי) מכבי תל אביב על החתמתו של דניאל מילר טננבאום, שוער ברזילאי בן 21. הצהובים שאלו את השוער לעונה אחת עם אופציה לרכישה מפלמנגו הברזילאית.
לידיעה הראשונית על דניאל מילר טננבאום
טננבאום (1.91 מטר) גדל במחלקת הנוער של המועדון מריו דה ז'ניירו וערך שבוע התרשמות במכבי תל אביב בעונה שעברה. היום הוא השלים את רישומו במשרד הפנים וקיבל תעודת זהות ישראלית. המנהל הספורטיבי של מכבי תל אביב ג'ורדי קרויף אמר לאחר החתימה: "דניאל הרשים אותנו במהלך שבוע האימונים בעונה שעברה ואנחנו שמחים לצרף אותו לסגל מכבי תל אביב". מילר טננבאום צפוי להיאבק על עמדת השוער השני של מכבי תל אביב מול דניאל ליפשיץ, כשפרדראג ראיקוביץ' ימשיך להיות כמובן השוער הבכיר.
עוד בנושא:
מכבי תל אביב מחכה לשחרורו של סה כדי לצרף את חואן מנואל ורגאס
גורם בבית"ר ירושלים פנה אל מכבי תל אביב בנוגע לברק יצחקי
חביב אוחיון נחת בלונדון, מכבי תל אביב תקבל 300 אלף יורו על השאלתו