רוברט מיורן הודיע היום (שלישי) לעירוני קרית שמונה כי הוא לא יצטרף לקבוצה, שעל המגעים איתו פורסם לראשונה בוואלה! ספורט. כזכור, עסקת העברתו של החלוץ ההולנדי מאלקמאר סוכמה אתמול כאשר מולו סוכם על חוזה לשלוש השנים הקרובות.
במועדון קיוו כי יהיה ניתן לשנות את דעתו של מיורן, שחשש להגיע לעיר הצפונית. בשעות הבוקר במועדון ניסו לשנות את החלטתו של החלוץ ואת נציגיו, אלא שמיורן נצמד להחלטתו והודיע כי הוא נרתע להגיע לעיר הצפונית בישראל. בקרית שמונה הבינו כי לא ניתן לשכנעו וקיבלו באכזבה את העובדה כי הוא לא יגיע.
עוד בנושא:
רוברט מיורן מפחד להגיע, עירוני קרית שמונה תנסה לשכנעו
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון, אחרי ההפסד בטרנר. הצהובים לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים.
בקבוצה ינסו לנצל את הזמן הקצר שנותר לסיום חלון ההעברות כדי לצרף חלוץ זר ובמקביל בודקים אופציות של חיזוק ישראלי בחלק הקדמי. אקס הצפוניים, ויאם עמאשה, הציע את עצמו אולם ההעדפה היא לחיזוק זר, אם המהלך לא ייצא לפועל, בקבוצה ישקלו שנית את אופציית החזרתו של עמאשה לקדנציה שלישית בצפון. בתוך כך, בצוות המקצועי ינצלו את פגרת הנבחרות כדי להמשיך את ההכנות לליגה כאשר קיימת שביעות רצון מקצב צבירת הנקודות, אך נותרו מאוכזבים מהיכולת מול בית"ר ירושלים.


