ולדימיר סטויקוביץ' נפרד רשמית ממכבי חיפה אחרי שנתיים. שוער נבחרת סרביה עבר בדיקות רפואיות בנוטינגהאם פורסט מליגת המשנה באנגליה, ולאחר מכן חתם על חוזה לשנתיים בקבוצה שאיבדה את דורוס דה פרייס לטובת סלטיק וסבלה בתחילת העונה מבעיות בין הקורות, שעלו לה ב-10 שערי חובה (ממוקמת במקום ה-11) תוך ארבעה מחזורים.
סטויקוביץ' בן ה-33 חוזר לקדנציה שנייה באנגליה, אחרי תקופת השאלה לא מוצלחת בוויגאן ב-2010. באירופה שיחק גם בכוכב האדום בלגרד, נאנט, ויטסה ארנהם, ספורטינג ליסבון, חטאפה, פרטיזן בלגרד וארגוטליס, לפני שהגיע למכבי חיפה ורשם במדיה 53 הופעות. אקורד הסיום שלו בירוק היה הזכייה בגביע המדינה.
כעת, שהמעבר של השוער הסרבי הושלם, מכבי חיפה תשלים את השינוי במצבת השחקנים הזרים. כזכור, גם לודוביק אוברניאק שוחרר ובמקומו הגיע כזר השישי מריו מוסא. המגן הקרואטי החדש ערך אימון בכורה בירוק ועשוי להיכלל בסגל למשחק מול בני סכנין ביום שבת.
עוד בנושא:
מריו מוסא חתם במכבי חיפה: "שמעתי על הקבוצה הרבה, זה כבוד"
מולנסטיין: "יש לנו שאיפות גדולות", גוטמן: "לא יווצר כדור שלג"
ליגת העל: מכבי חיפה ניצחה את הפועל תל אביב 0:1
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(1+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן