0:3 או 1:4 - אלו התוצאות שהפועל באר שבע תהיה צריכה נגד סלטיק ביום שלישי הקרוב כדי לעלות לשלב הבתים של ליגת האלופות. תבוסה 5:2 בסקוטלנד הותירה את האלופה הישראלית עם סיכוי קלוש להעפלה ובבירת הנגב יודעים זאת היטב. באר שבע כבר צימקה מ-3:0 ל-3:2, אבל טעויות של דודו גורש סייעו לסלטיק לכבוש פעמיים נוספות.
בתחילת המשחק הונפו עשרות דגלי פלסטין ביציעים בסלטיק פארק וגם במהלך המשחק נראו לא מעט דגלים כאלו. בימים שקדמו למשחק הנהלת סלטיק פרסמה בקשותצ חוזרות נשנות להימנע מפעולות כאלו, אך ללא הועיל. האלופה הסקוטית צפויה לספוג עונש וראשיה חוששים שבניגוד לפעמים קודמות, הפעם אופ"א לא תסתפק בקנסות, אלא תסגור יציעים.
המאמן ברק בכר אמר בסיום: "ערב מטורף. קצת קשה לסכם משחק כזה אחרי התחלה רעה. כשאתה מגיע למשחק מול קבוצה כזאת עם אצטדיון כזה בצורה רכה, אתה משלם. הם התחילו חזק מאוד ונענשנו ובמחצית השנייה כבר לא היה לנו מה להפסיד אבל זה היה מאוחר מדי עבורנו. חזרנו למשחק בצורה יפה והיינו קרובים להשוות. אין לנו הרבה סיכוי, אבל כל עוד יש לנו סיכוי לעשות סנסציה, ננסה לעשות את זה".
על מערך של שלושה בלמים אמר המאמן: "עם הגישה הרכה איתה הגענו, זה לא משנה באיזה מערך היינו עולים, כי באנו בגישה לא אגרסיבית. יכול להיות שזה חוסר הניסיון, אבל האווירה פה זה משהו שאני והשחקנים לא חווינו. זה משהו מטורף, אבל לנו היה חלק גדול במה שקרה במחצית הראשונה. במחצית השנייה זו כבר הייתה הפועל באר שבע שאנחנו מכירים".
על החזרה מפיגור אמר בכר: "היינו בפיגור 2:0 נגד מכבי חיפה וגם היום לא נכנסנו בצורה טובה. ננסה לשפר את הדברים האלה. אני ממש לא חושב שעשינו את שלנו כי יש הבדל מאוד גדול בין הליגה האירופית לליגת האלופות. באנו מאוד נחושים ועשינו את ההכנה הכי טובה שאפשר. כולנו בני אדם ושחקנים יכולים להיקלע למשחק פחות טוב. זה קורה".
מאור מליקסון סיכם: "האווירה הייתה מדהימה. עשינו טעויות לא מחויבות שלא מתאימות לנו. צריך להיות מציאותיים, לא קל לחזור מתוצאה כזו מול קבוצה כל כך טובה. אבל אנחנו באים לארץ לשחק מול הקהל שלנו ונקווה לטוב".
דודו גורש שרשם כמה טעויות קשות שעלו בספיגות, סיכם: "יש לי ביקורת עצמית מאוד גבוהה. מה עושים? יושבים, מנתחים את הטעויות ומתקנים במשחק הבא. אנחנו מבינים שיהיה מאוד קשה לחזור, אבל היו דברים מעולם וקבוצות חזרו גם מ-4:0 ומ-5:0".
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
מאמן סלטיק, ברנדן רוג'רס: "זו תוצאה מצוינת. כמובן שהייתי מעדיף לנצח 0:3, אבל החמישייה שכבשנו מעידה על הרמה הגבוהה בה שיחקנו. במחצית הראשונה היינו נהדרים. גם במחצית השנייה התחלנו טוב, אבל אז היו לנו כמה דקות בהן לא שיחקנו טוב בהגנה. נלמד מזה, יש לנו שחקנים צעירים בחלק האחורי".
רוג'רס התייחס לחזרה של באר שבע ל3:2: "אמרנו לשחקנים שיהיו רגעי לחץ במשחק, הכנו אותם לזה ואני חושב שהם הגיבו מצוין והחזירו את האיזון למשחק. עשיתי חילוף התקפי כי אנחנו קבוצה מאוד התקפית. הרגשתי ש-2:3 זה לא מספיק בבית, הקהל היה סבלני ואפשר לנו להחזיר את המומנטום".