"אלי כהן עושה עבודה מצוינת בבניית הקבוצה. התוצאות היו טובות במחנה, אין שום רצון להחליף מאמן או לקחת לו את הסמכויות. אני מאוד מרוצה ממה שראיתי באיטליה", כך אמר הלילה (בין ראשון לשני) בעלי הפועל חיפה יואב כץ, זאת על רקע המתיחות הארוכה עם המאמן אלי כהן.
כזכור, בחודש שעבר פרסמנו כי אלי כהן עשוי לעזוב את הפועל חיפה עוד לפני פתיחת העונה, זאת על רקע מתיחות עם הבעלים בעקבות החתמת שחקנים אותם לא רצה בקבוצה. כהן לא שוחח על כך עם כץ, אך במועדון העידו כי המתיחות, גם במהלך המחנה, הלכה וגברה. "לא נראה שיואב יחליף אותו עכשיו משתי סיבות: הראשונה, יואב לא ממהר לפטר מאמנים. השניה, הוא אמר שמאוד נהנה מהמחנה. נכון שיש מתיחות בניהם, אבל אם הוא היה רוצה לפטר אותו הוא היה צריך לעשות את זה לפני המחנה, ולא אחריו".
במועדון העידו כי כהן נראה מעט כבוי ביממה האחרונה במחנה, זאת כנראה על רקע אותה מתיחות. מצד שני, מדגישים במועדון, כץ החתים לכהן את הזרים שהוא רצה בקבוצה, ולא אילץ אותו להחתים זרים שהוא היה מעוניין להביא. "מהרגע הראשון אלי רצה את יאזביץ' וקיבל, הביא לכאן שוער זר על חשבון אנטמן וגם הברזילאים זה רכש שלו", ציינו. הסגל של הפועל חיפה די סגור. ז'וליו סזאר ואדילסון בהייה אמורים לחתום לאחר חזרת הקבוצה לישראל (כץ: "99 אחוז שהם ישחקו כאן. הכל כמעט סגור").
למרות שחיים מגרלשווילי ומיקי יאזו חתומים בקבוצה, כהן שוקל לצרף מגן שמאלי נוסף לסגל שלו. ישנה אפשרות כי הקבוצה תתחזק גם בבלם. חלק מהשחקנים סבורים כי כהן צריך לעביר את ברונו פניירו לעמדת הקשר האחורי ולהחזק בבלם.
עוד בנושא:
הפועל חיפה: ניב אנטמן במשא ומתן מתקדם עם הפועל ראשון לציון
הפועל חיפה: אדילסון בהייה וז'וליו סזאר על סף סיכום לעונה
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
