הפועל באר שבע צפויה להכניס לקופת המועדון כמיליון יורו בזכות ההעפלה לסיבוב המוקדמות השלישי של ליגת האלופות אחרי ה-0:0 אמש (שלישי) עם שריף טירספול. האלופה למעשה הבטיחה לעצמה לפחות עוד שני מפגשים באירופה, שיניבו כ-620 אלף יורו ממענקים מאופ"א. הסכום הזה צפוי לגדול באמצעות מכירת הכרטיסים וזכויות השידור.
באופ"א נותנים מענק בגובה 400 אלף יורו על השתתפות בשלב המוקדמות השלישי של ליגת האלופות, אולם גם הדחה מול אולימפיאקוס, היריבה בשלב הבא, תאפשר לקבוצה להשתתף בשלב הפלייאוף של מוקדמות הליגה האירופית שמעניק 230 אלף יורו.
בבאר שבע היו מרוצים מאוד מעצם ההעפלה וכמו כן מהתפקוד הטקטי של השחקנים. הבלם החדש מיגל ויטור קיבל שבחים מחבריו ומאנשי המועדון. "מדובר במשחק ראשון ואי אפשר לקבוע כלום, אבל ראינו גם באימונים שמדובר בבלם ברמה גבוהה", אמר אחד השחקנים. "באופן כללי כל הצגנו משמעת טקטית טובה מאוד. היה חשוב לנו להעפיל גם אם זה לא עם כדורגל יפה".
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
רגיל (2) 187
20:30

מכבי חיפה

בית"ר ירושלים
מכבי חיפה אמנם במומנטום אבל בית"ר ירושלים מגיעה בפורמה טובה לא פחות, ועם הזדמנות אדירה לצמצם את הפער בפסגה ל2 נקודות בלבד. בית"ר טובה יותר וההתקפה שלה תמצא את הדרך לנצח כאן
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
גם וויליאם סוארס, שעתידו בקבוצה לא ברור, זכה למחמאות, אולם למרות זאת במועדון מעריכים שהבלם הברזילאי לא יישאר בהתאם לבקשתו. באר שבע לא מעוניינת להשאיר שני בלמים זרים בסגל שכולל גם את שיר צדק ולואי טאהה.
פרט לשחקנים החדשים שכבר הצטרפו - גיא חיימוב, יובל שבתאי, מיגל ויטור ולוסיו, שיצטרף לסגל לקראת המפגשים מול אולימפיאקוס - באר שבע רוצה להתחזק בעוד קשר. רועי קהת הוא אחד השחקנים שנמצאים בתוכניות. בקבוצה כבר גיששו לפני כחודשיים אצל קשר אוסטריה וינה אבל הבינו שהקשר לא מעוניין לחזור לישראל. גם בשלב זה בבאר שבע מבינים שקהת מעדיף להישאר באירופה, אך אם יחליט לחזור לישראל בקבוצה יעשו מאמצים לצרפו, זאת לצד מכבי חיפה ומכבי תל אביב שכבר מתעניינות בו. במקביל נבחנת האופציה לצרף קשר זר.


