לראשונה מאז דצמבר 2013, אז קיימה את משחקה האחרון בליגה האירופית מול שחטאר קרגאנדי, מכבי חיפה תחזור הערב רשמית לאירופה. "תמיד כיף להתחיל עונת כדורגל חדשה. נעשה את הכל על מנת להתחיל ברגל ימין. אנחנו צריכים לעבור את השלב הזה. יש לנו זכרונות מגמר הגביע לגבי הצורה שבה הקהל דחף את הקבוצה. אנחנו צריכים אותו היום איתנו".
רוני לוי כבר תרגל את ההרכב הראשון שלו לקראת המשחק מול נומה קאליו, ולא צפויות הפתעות. פיראס מוגרבי, גילי ורמוט וניקיטה רוקאביציה יפתחו בחלק הקדמי. לודוביק אוברניאק תורגל לצד נטע לביא וגארי קגלמאכר. רוני לוי רוצה לצרף עוד קשר אחורי לצדם, ואם ימצא קשר אחורי זר ברמה גבוהה, לא בטוח שאוברניאק יישאר.
עוד בנושא:
רוני לוי: "אף פעם לא שמעתי מאלירן עטר שהוא רוצה לעזוב"
רגיל (1) 131
16:00

סנדרלנד

לידס
סנדרלנד עדיין ללא הפסד ביתי העונה, בעוד לידס ניצחה רק פעם אחת בחוץ עד כה. סנדרלנד יותר יציבה בבית, ובסך הכל בכושר לא רע במשחקים האחרונים ותנצח כאן
רגיל (1) 189
18:30

קריסטל פאלאס

טוטנהאם
ם טוטנהאם מגיעה כשהיא בתקופה התקפית מצוינת, אך עדיין סובלת מחוסר יציבות בהגנה שמאפיין אותה . קריסטל פאלאס נחשבת ליריבה קשה ומציקה.
רגיל (1) 264
20:00

בראגה

בנפיקה
בנפיקה לא הפסידה בליגה העונה אבל היא רחוקה שמונה נקודות מפורטו שמובילה את הטבלה. בראגה בעונה לא רעה, אבל בנפיקה פשוט קבוצה טובה יותר שיודעת שהעונה איבוד נקודות יהיה יותר מדי משמעותי להמשך
נשיא המועדון יעקב שחר והמנכ"ל אסף בן דב החליטו לחכור מטוס לקראת משחק הגומלין בשבוע הבא. ההחלטה הזאת נבעה משיקול אחר לגמרי: שחר גילה כי המטוס שהיה אמור לנחות בישראל מאסטוניה ביום שישי אחר הצהריים ינחת כעשר דקות לאחר כניסת השבת והודיע למנהלי הקבוצה כי הוא מעוניין לחכור מטוס משלו, שימריא חזרה בחמישי בלילה, מיד לאחר המשחק. ההערכה היא שעלות חכירת המטוס וההוצאות הנלוות עומדים על 80-100 אלף יורו לשלושה ימים. ולדימיר סטויקוביץ' רשום למשחקים באירופה אבל לא נטל חלק באימון אתמול. גם אוראל דגני ואביחי ידין לא לוקחים חלק באימונים הטקטיים.


