מוטי איוניר, מאמנה החדש של עירוני קרית שמונה, הצטרף היום (שלישי) באופן פעיל למועדון והעביר את אימון הבכורה שלו, כשבוע וחצי לאחר שהקבוצה עצמה החלה באימוניה. עד כה, איוניר שימש כפרשן במשחקי יורו 2016 ולאחר שהטורניר הגדול הגיע לסיומו, הוא החל בעבודתו בצפון.
הקבוצה קיימה אימון בו השתתף בין היתר שלומי אזולאי, שחתם אתמול על חוזהו והתחיל את הקדנציה השנייה במועדון עמו זכה בעבר באליפות. ביום חמישי הקרוב תצא הקבוצה למחנה האימונים שלה לקראת העונה החדשה, בה תנסה להימנע מקרבות התחתית, שהיו מנת חלקה בעונה החולפת.
מלבד אזולאי, עד עתה צירפה הקבוצה את שחקני ההגנה אורן ביטון, יוגב הזוהרוי והייטור הברזילאי, ואת שחקני הקישור אופיר קריאף, דידייה ברוסו ועידו דוידוב. השוער איתמר ניצן חזר מהשאלה, והחלוץ מאוריסיו הצטרף אף הוא לחלק הקדמי.
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
