במכבי חיפה מגבירים הילוך בנוגע לעסקת שלומי אזולאי. במועדון שוחחו פעם נוספת עם ג'ורדי קרויף ומצפים שמכבי תל אביב תכבד את הסיכום בין המועדונים, לאחר שעוד לפני הבעיות שנוצרו בעסקה, הובהר לסגנית האלופה כי המשא ומתן לגבי אלירן עטר אינו קשור לסיכום עם הקשר שרוצה לחזור לחיפה. אם אזולאי לא יגיע, לוי יבקש להחתים את רועי קהת. במועדון טוענים כי הדרישות הכספיות של קהת מוגזמות (גורם: "אין כמעט שחקנים ישראלים ששווים חצי מיליון יורו לעונה"), אבל ייתכן ותעשה פניה נוספת לקשר. יחד עם זאת, במועדון עדיין סבורים שבמהלך השבוע אזולאי יקבל אור ירוק לעזוב ויחתום מיידית לאור הסיכום עימו לשלוש שנים.
מכבי חיפה תקבל כמיליון יורו על טואטחה. אקפאי בדרך לסלובן ליברץ
מכבי חיפה ועטר ייפגשו בימים הקרובים, החלוץ לא ישחק באירופה
אפרופו עטר, החלוץ התבקש להגיע היום לצילומים עם המדים החדשים של חיפה. בימים הקרובים ייפגשו במועדון עם החלוץ וכפי שפרסמנו ביום שישי, המטרה היא לשדרג את החוזה של החלוץ כדי להתגבר על המתיחות שנוצרה לאחרונה על רקע רצונו לעזוב למכבי תל אביב. עטר הבהיר מהם הסכומים אותם יכל לקבל במכבי תל אביב (420 אלף דולר, לעומת כ-250 אלף בחיפה), ושם לוקחים את העניין הזה בחשבון.
רוני לוי עושה מאמצים לצרף מגן שמאלי זר. מספר שמות כבר הוצעו למאמן, אך עדיין לא הגיעו לסיכום עם אחד מהם.
בחיפה היו רוצים לראות את עומרי בן הרוש בקבוצה, אך הוא טרם שוחרר ממכבי תל אביב. אחרי ששחר הירש חתם בהפועל רעננה, במועדון עושים מאמצים לשחרר לצמיתות גם את אוראל דגני, שמבוקש ברעננה והפועל תל אביב ואביחי ידין, שמבוקש אצל האדומים ויש ניסיון להעבירו אליהם. לגבי דגני, מתברר כי במסגרת עסקת עומרי גלזר, נקבע כי אשר אלון יוכל לשאול מחיפה שחקנים בסכום מסוים. האופציה ניתנה לאלון תמורת מחיר מופחת בעסקת גלזר והוא מעוניין לצרף את דגני כבלם. ידין כתב היום בחשבון האינסטגרם שלו: "משכורת לא נותנים, אוטו לא נותנים. מה יהיה?". מתברר כי בשיחה שהתקיימה עם הפועל תל אביב מכבי חיפה הבהירה שתדרוש פיצוי עבור שני השחקנים ולא תשאיל אותם בחינם, בטח לא בעונה האחרונה בחוזה שלהם. לגבי שחר הירש אותו השאיל אלון לשנתיים, נקבע כי הסעיף לעונה השניה תקף במידה ולא יחזור למכבי חיפה. כך או כך, אלון מנסה לרכוש חלק מכרטיס השחקן של החלוץ.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות.לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(4+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה.
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (1) 274
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
לשתי הקבוצות התקפות טובות, הגנות - קצת פחות. שערים יהיו כאן, ואפשר להעריך שלפחות ארבעה כאלו
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.


