יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
העולה החדשה לליגת העל, מ.ס. אשדוד, ממשיכה במאמצי ההתחזקות שלה לקראת תחילת העונה. היום (ראשון) צפוי לנחות החלוץ פליצ'יאנו זשושן בישראל למספר ימי התרשמות בקבוצה. זשושן בן ה-24 שיחק בעונה שעברה בקבוצת אוס ההולנדית וכבש בשורותיה 12 שערים. מעבר לכך החלוץ משחק גם בנבחרת קוראסאו, אותה מאמן שחקן העבר פטריק קלייברט, במדיה כבש שבעה שערים בשמונה משחקים והוא מלך השערים שלה בכל הזמנים.
בנוסף לזשושן, כפי שפורסם לראשונה בוואלה! ספורט, החלוץ הארגנטינאי אמיליו סלאז'ה הגיע לישראל ביום חמישי בתקווה להרשים את ראשי הקבוצה ולחתם בקבוצה. החלוץ עבר מסע ארוך לארץ ובסוף השבוע נח כדי שיהיה מספיק רענן להתחיל כבר היום את האימונים. לאשדוד שני משחקי אימון השבוע בהם ייבחנו שני החלוצים.
במקביל החליטו באשדוד לשחרר את הבלם הניגרי סטפן אזה שהגיע עם ציפיות גדולות, אך לא הרשים.
עוד בנושא:
מ.ס. אשדוד ניצחה 0:2 את בני יהודה, שביעות רצון משחקני הרכש
תומך ברונאלדו, דואג לאצילי, מחכה לז'רביניו: ערן זהבי בטור אישי לוואלה! ספורט


