יומיים אחרי שפתחה רשמית את אימוניה לקראת עונת החזרה שלה לליגת העל, הפועל אשקלון הודיעה היום (שלישי) על החתמתו לעונה נוספת של ירדן אבוחצירה, אחד מגיבורי העלייה. לקשר בן ה-23 תהיה זו עונה שלישית במועדון, אחרי שהצטרף בקיץ 2014 עוד כשאשקלון הייתה בליגה א' ורשם איתה שתי עליות רצופות.
אבוחצירה, בוגר מחלקת הנוער של הפועל באר שבע, כבש שישה שערים בליגה הלאומית בעונה החולפת, וכמה מהם היו נדירים ביופיים. לדעת רבים הוא היה השחקן המצטיין של אשקלון בקמפיין העלייה, וכעת יזכה לשחק בליגת העל, בה רשם שתי הופעות כמחליף בימיו בהפועל באר שבע.
עוד בנושא:
בעירוני קרית שמונה חוששים: האם אוסטין אמוטו חתם בטורקיה ללא ידיעתם?
מסתמן: ערן זהבי יחתום אחרי הבדיקות, בסין מדווחים שיוצג עוד היום
אשקלון, שתצא למחנה אימונים בסלובקיה באמצע חודש יולי, עדיין לא החתימה שחקנים חדשים, אך בוחנת כמה ישראלים דוגמת נבו מזרחי, אלירן דנין ודלה ימפולסקי. כמו כן, היא הנחיתה להתרשמות את הבלם היהודי-ארגנטינאי איגנסיו פידלף, ששיחק במכבי תל אביב לפני שלוש שנים.
יתרון (2) 131
18:35

מכבי רמת גן

עירוני נס ציונה
(3+)
רמת גן בכושר גרוע אחרי חמישה הפסדים ברציפות בעוד נס ציונה אחרי שלושה ניצחונות רצופים. במומנטום הנוכחי, היתרון לנס ציונה לא ממש ברור.
רגיל (2) 142
19:00

אודינזה

גנואה
נואה ניצחה את אודינזה בבית בעונה שעברה ולמעשה השלימה ניצחון שלישי ברציפות עליה. לאודינזה ניצחון בודד בתשעת הקודמים בין הקבוצות.
רגיל (2) 198
19:45

מ.ס אשדוד

עירוני טבריה
ההתקפה של אשדוד מוכיחה את עצמה משבוע לשבוע ונמצאת בכושר נהדר, אלא שזה לא מתורגם למספיק נקודות. טבריה קבוצה פחות טובה מאשדוד ובוודאי בחוץ תתקשה אפילו יותר. משחק שאשדוד חייבת לקחת בבית - והיא תעשה זאת
רגיל (2) 227
20:00

בית"ר ירושלים

הפועל ירושלים
אם יש קבוצה שיכולה "לעצבן" את בית"ר ירושלים בכושר הנוכחי שלה זו יריבתה העירונית, שבארבעת משחקי הדרבי האחרונים בין הקבוצות בליגה היא לא הפסידה מול בית"ר. המארחת פה בכושר אדיר ובכושר התקפי עוד יותר משכנע, אבל הפועל ירושלים תקשה עליה בכל צורה. תיקו
יתרון (2) 260
20:55

הפועל חולון

הפועל גליל עליון
(8+)
חולון הפסידה 4 מ-5 האחרונים שלה, אך ההפסדים היו לקבוצות איכותיות מאוד. גליל היא מהחלשות בליגה, היא הפסידה 5 מ-6 האחרונים שלה וחולון מקבלת משחק בהזמנה כדי לחזור לתלם
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 115
19:45

באיירן מינכן

ספורטינג ליסבון
ההתקפה של באיירן פשוט טובה מדי ובאופן כללי באיירן אחת הקבוצות היותר מרשימות ביבשת כולה. גם לאורחת יש התקפה שמסוגלת למצוא כאן את הרשת, וניתן לצפות לארבעה שערים לפחות במפגש הזה


