יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
בסיום פגישה שהתקיימה השבוע בין דני קורן, יו"ר הוועדה המקצועית של איגוד השופטים, ליו"ר עוזי יצחקי, סוכם כי לאור העובדה שעיסוקיו הפרטיים של קורן ידרשו ממנו יותר מבעבר, ולנוכח גידול המשימות והזמן הנדרש מיו"ר הוועדה, יסיים קורן לבקשתו את כהונתו בתפקיד.
קורן הסביר את ההחלטה ואמר: "לאור עיסוקיי הרבים וצמיחתו של משרד השמאות בבעלותי, אין ביכולתי לבצע את תפקיד יו"ר הוועדה המקצועית באופן בו אני חושב שיש למלא תפקיד חשוב זה. במהלך התקופה אפגש שוב עם יו"ר האיגוד עוזי יצחקי והמנכ"ל יריב טפר כדי לבחון יחד את האפשרויות שהציעו לי ובהן אוכל להמשיך לתרום לאיגוד היקר לי כל כך. אני מודה לעוזי, ליריב, לכל חברי הוועדה המקצועית ולכל השופטים על תקופה מקצועית נהדרת, שסיכומה בעונת שיפוט מהטובות שהיו לאיגוד".
יו"ר האיגוד, עוזי יצחקי אמר: "דני קורן הוא מעמודי התווך של איגוד השופטים ותרומתו ארוכת השנים היא חלק מרכזי ומשמעותי בקידום השיפוט ובהצלחת האיגוד. אין לנו אלא להודות לו על עשייה פוריה, על היותו חלק מצוות ומוביל בזכות אישיותו, מרצו והידע העצום שצבר. אני משוכנע כי נמצא יחד את הדרכים החדשות בהן דני ימשיך להיות חלק מהאיגוד ומהכשרת דור חדש של שופטים ושופטות שיוכלו ללמוד מהטוב ביותר".
