רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
בסיום פגישה שהתקיימה השבוע בין דני קורן, יו"ר הוועדה המקצועית של איגוד השופטים, ליו"ר עוזי יצחקי, סוכם כי לאור העובדה שעיסוקיו הפרטיים של קורן ידרשו ממנו יותר מבעבר, ולנוכח גידול המשימות והזמן הנדרש מיו"ר הוועדה, יסיים קורן לבקשתו את כהונתו בתפקיד.
קורן הסביר את ההחלטה ואמר: "לאור עיסוקיי הרבים וצמיחתו של משרד השמאות בבעלותי, אין ביכולתי לבצע את תפקיד יו"ר הוועדה המקצועית באופן בו אני חושב שיש למלא תפקיד חשוב זה. במהלך התקופה אפגש שוב עם יו"ר האיגוד עוזי יצחקי והמנכ"ל יריב טפר כדי לבחון יחד את האפשרויות שהציעו לי ובהן אוכל להמשיך לתרום לאיגוד היקר לי כל כך. אני מודה לעוזי, ליריב, לכל חברי הוועדה המקצועית ולכל השופטים על תקופה מקצועית נהדרת, שסיכומה בעונת שיפוט מהטובות שהיו לאיגוד".
יו"ר האיגוד, עוזי יצחקי אמר: "דני קורן הוא מעמודי התווך של איגוד השופטים ותרומתו ארוכת השנים היא חלק מרכזי ומשמעותי בקידום השיפוט ובהצלחת האיגוד. אין לנו אלא להודות לו על עשייה פוריה, על היותו חלק מצוות ומוביל בזכות אישיותו, מרצו והידע העצום שצבר. אני משוכנע כי נמצא יחד את הדרכים החדשות בהן דני ימשיך להיות חלק מהאיגוד ומהכשרת דור חדש של שופטים ושופטות שיוכלו ללמוד מהטוב ביותר".