מוחמד כליבאת מתקרב למכבי פתח תקוה. החלוץ ששיחק בקבוצה בעונה החולפת כבר נפגש עם הפועל חיפה אך נראה שלבסוף יישאר במועדון לאחר שנציגו גלעד קצב שוחח עם ראשי המועדון. כעת נותר לחלוץ להיפגש עם אבי לוזון במטרה לסכם סופית את המעבר ממכבי חיפה, שתשחרר אותו בחינם. בקבוצה מייעדים לו את התפקיד שהיה אמור למלא סיראז' נאסר. "כשהבנו שכליבאת רוצה להישאר לא חשבנו פעמיים. הוא שחקן טוב יותר", אמרו במועדון.
מתן חוזז ממכבי תל אביב קרוב לקבוצה. נציגו אבי נמני סגר את רוב הפרטים בין המועדון לשחקן וכעת הצדדי ממתינים לשחרור ממכבי תל אביב.
רומאריו פירס חתם על זכרון דברים. גם הבלם האוסטרי ברנהרד יאנצ'יק צפוי להגיע השבוע לישראל. השניים, שעל מועמדותם פורסם לראשונה בוואלה! ספורט, אמורים ליטול חלק כבר באימון הראשון. במועדון ממתינים לדילן סייס, שאמור לסגור לעונה אחת. גם לוטם זינו נמצא ברשימות, אם כי כרגע לא ממהרים במועדון לקבל החלטה לגביו. פניה נעשתה הבוקר לנציגיו במטרה לבדוק את עלויות העסקה.
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(8+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן