רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
על אף ההכנות שמתנהלות בעצלתיים ולמרות שבעונה הבאה הקבוצה תשחק באיצטדיון בנתניה, במכבי תל אביב מעריכים שכל 11 אלף בעלי המנויים של הקבוצה בעונה החולפת, יחדשו את המנויים. המועדון יוכל למכור 11 אלף מנויים סך הכל לאצטדיון בשרון ולמעשה, במידה ואנשים לא יבטלו את המנויים שלהם, לא יתווספו למועדון מנויים חדשים בעונה הבאה. כרגע מדובר בהערכה של הנהלת הקבוצה, אך יש לא מעט אוהדים שמתלבטים לגבי חידוש המנוי, בעיקר בשל הנסיעות הארוכות מאיזור הדרום ומגוש דן לנתניה. כרגע נראה כי אוהדים רבים מחכים לראות איזו קבוצה יבנה ג'ורדי קרויף לקראת העונה הבאה.
מכירת המנויים תחל בשבוע הבא וראשית היא תיפתח למחדשי המנויים. אם ישארו מנויים ללא רוכשים, תיפתח המכירה גם לאוהדים חדשים. מאחר שמדובר במעבר לנתניה, החליטו במועדון לקיים בסוף השבוע הבא סיורים באיצטדיון, במהלכם יוכלו בעלי המנויים לראות בדיוק היכן ממוקם המושב המקביל שהיה להם בבלומפילד. מכיוון שבנתניה אין יציעים מאחורי השערים, יועברו יושבי שערים 10-11, הנחשבים לאוהדים הקולניים של הקבוצה, למקום מרכזי לאורך המגרש.
בתוך כך, נמשכים המגעים לצירוף שחקנה של פאוק סלוניקי, אייל גולסה. כרגע המשא ומתן עם השחקן נמצא בשלבים מתקדמים, כאשר הצהובים מקווים לסגור את העסקה בקרוב, ושהשחקן ייצטרף יחד עם יוסי בניון.