לאור הקשיים במשא ומתן עם רן יצחק ומאחר שדודו ביטון חזר אוטומטית להפועל תל אביב, הפועל כפר סבא מגבירה את המאמצים לצרף את מוחמד כליבאת. החלוץ יחזור בשבוע הבא לארץ וייפגש עם כל הקבוצות המעוניינות בו, ביניהן הפועל כפר סבא שמחזרת אחריו במרץ.
הבלם עמיר נוסבאום קרוב מאוד לקבל החלטה סופית על עתידו כאשר בכפר סבא משוכנעים שהוא יודיע על פרישה וימונה לעוזר המאמן של ברק בכר בהפועל באר שבע. נוסבאום הבהיר למקורביו כי כל עוד הוא לא סגר בבאר שבע, הוא לא יקבל החלטה על פרישה. החלטה בעניין תתקבל במהלך השבוע הבא.
כך או כך, בכפר סבא לא מחכים להודעה של נוסבאום ומנהלים מגעים עם הבלמים איציק כהן ומשה מישאלוב. באשר לעמדת המגן הימני קיימת העדפה לסגור עם טל בנש על חוזה חדש, אבל ליאור לוי שגדל במועדון, נמצא בהיכון לכל מקרה.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.