מצבה הכלכלי והמשפטי של מכבי נתניה נותן את אותותיו: חוזהו של סלובודאן דראפיץ' שחתם אמש (חמישי) בקבוצה לעונה אחת עם אופצציה להארכה בעונה נוספת באמצעות פרקליטו, עורך הדין רועי דניאל, יכנס לתוקף רק באישור בית המשפט. מאחר ומכבי נתניה נמצאת תחת צו של הקפאת הליכים רק בית המשפט יכול לאשר חוזים חדשים.
במועדון מעריכים כי עורכת הדין ליזה חדש הנאמן מטעם בית המשפט לא תתקשה להעביר את החוזה שכן רובו אמור להיות ממומן על ידי שני תורמים. בשבוע הבא יחתום במכבי נתניה גם עוזרו של דראפיץ' שי ברדה.
דראפיץ' לקח על עצמו לסייע לעורכת הדין חדש להגיע להבנות עם ערן לוי, דיא סבע ואיציק כהן על קיצוץ חוזיהם והתאמתם לליגה הלאומית ולמועדון במצב של הקפאת הליכים. גם לשוער דין גל יש חוזה לעונה הבאה אבל מדובר בחייל והסכום קטן.
בכל הקשור להצעות לרכישת הקבוצה אין בשלב הזה יותר מדי קופצים ולא מן הנמנע כי המועד להגשת הצעות יוארך מעבר לתאריך המקורי של ה-12 ביוני.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
