בווידאו: מכבי תל אביב מציגה את יוסי בניון
אחרי יוסי בניון ויגור פיליפנקו, נראה שלמכבי תל אביב יש גם מאמן. הגאורגי שוטה אברלדזה בן ה-43 סיכם את תנאיו אצל הצהובים, נחת בישראל הערב (רביעי) כדי לחתום וייכנס לנעליו של המאמן ההולנדי פטר בוס. ארבלדזה, שירוויח כ-800 אלף יורו בעונה הקרובה, יהיה המאמן השישי של הצהובים בחמש העונות האחרונות, אחרי אוסקר גרסיה (שתי קדנציות), פאולו סוזה, פאקו אייסטרן, סלבישה יוקאנוביץ' ופטר בוס.
ארבלדזה בן ה-43 אימן בשנים 2010-2012 את קייסריספור הטורקית ובשלוש השנים הבאות עמד על הקווים של קסימפאשה. בקיץ האחרון מונה למאמנה של טרבזונספור, אבל בנובמבר התפטר אחרי פתיחת עונה לא טובה. בימים האחרונים היה מועמד גם לנפטצ'י באקו.
כשחקן הפך ארבלדזה לאחד מגדולי חלוצי גאורגיה בכל הזמנים. לאחר ששיחק באייאקס ב-1997-2001, עבר לריינג'רס (2001-2005), אלקמאר (2005-2007) ולבנטה (2007/08). אחרי שפרש ממשחק ולפני שהפך למאמן ראשי, שימש כעוזרו של לואי ואן חאל באלקמאר. בסך הכל רשם 247 שערים ב-418 משחקי ליגה בקריירה, ובנבחרת גאורגיה מצא את הרשת 26 פעמים ב-61 הופעות.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.


