מרטין ביין ופטר בוס (ככל הנראה) לא לבד: גם קרלוס גרסיה מסיים את דרכו במכבי תל אביב. הבלם הספרדי צפוי לערוך מחרתיים את משחקו האחרון בשורות מכבי תל אביב בגמר גביע המדינה מול מכבי חיפה. אחרי ארבע שנים במכבי תל אביב, הבלם הספרדי חושב שהוא מיצה את עצמו במועדון ומעוניין להתקדם הלאה לתחנה הבאה בקריירה שתהיה ארצות הברית או מדינה אחרת באירופה. בתקופה האחרונה חשב גרסיה הרבה מאוד על המשך הקריירה שלו ואחרי לבטים מאוד עמוקים עם משפחתו, הוא החליט שכל עוד כוחו במותניו הוא צריך לעבור למקום אחר כדי לחוות עוד חווית כדורגל בטרם יתלה את נעליו.
גרסיה מרגיש שנעשה לו עוול גדול על ידי התקשורת המקומית. הוא חש שלא מספיק מבינים עד כמה התפקיד שלו קשה כשמכבי תל אביב עושה בכל המשחקים לחץ מאוד גבוה עם הרבה שחקנים דבר שמשאיר אותו ואת יתר שחקני ההגנה מאוד חשופים מאחור. גרסיה (32) משוכנע שהוא יכול לתת עוד שתיים ואפילו שלוש עונות ברמות הגבוהות והוא בטוח שאם לא יעשה זאת כעת, הוא יפספס את הרכבת. במכבי תל אביב יש עדיין כאלה שעוד מנסים לשכנע אותו להישאר מאחר שיהיו כנראה שישה זרים בעונה הבאה, אבל גרסיה מאוד נחוש לסיים את דרכו והוא אפילו התבטא בכמה מקומות שאחרי השער שכבש אמש בבלומפילד, זו תהיה פרידה מושלמת אם יעשה זאת עם גביע המדינה מחרתיים.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין