20:00: הכפיל ההולל של קלאודיו ראניירי
הצהובון הבריטי "סאנדיי ספורט" פרסם היום סיפור מוזר שעשה רעש בממלכה. על פי העיתון, אדם סקוטי בשם אלן אשקרופט, חשמלאי מובטל מגלזגו שנהנה מדמיון מדהים לקלאודיו ראניירי, ניצל את העובדה הזאת כדי לשכב עם לא פחות מ-26 נשים בשבועיים האחרונים, מאז לסטר סיטי זכתה באליפות ההיסטורית. אשקרופט טען כי השתכן במלון טראבלודג' בלונדון אחרי התיקו של טוטנהאם מול צ'לסי - המשחק שהבטיח ללסטר את האליפות - ומאז אירח 26 נשים שונות למפגשים מיניים. "אני מרגיש שזכיתי בלוטו של הגנטיקה", התגאה אשקרופט. "בכל פעם שאני יוצא, יש נשים סביבי. הן לא יודעות שובע ממני".
14:34: שער מחוף אל חוף, בלי לגעת בדשא
השער שלפניכם היה בסך הכל השער המצמק של סן טלמו בהפסד 3:1 לאטלנטה בליגה השלישית בארגנטינה, אבל הוא הצליח להגיע לכותרות עיתוני הספורט במדינה בזכות הייחודיות שבו
השער מ-2:22 בקליפ
13:17: אוהדי לסטר מוכרים באיביי צנצנות עם אוויר ממשחק האליפות
11:50: כדורגלן ארגנטינאי נרצח בבואנוס איירס
מדובר ברודריגו אספינדולה בן ה-26, שחקן ההגנה של נואבה שיקגו, שניסה להגן על בנו מפני פורצים, נורה ומת בביתו.
11:11: בישול גדול של רונאלדיניו במשחק של אגדות פיפ"א
10:26: שחקן הרוגבי ג'ייסון קלארק ספג מכה קשה בראשו, ירד לקבלת 26 תפרים, ושב לכר הדשא
10:12: הקרב המוזר של מייק טייסון
הקטע ההזוי הבא לקוח מקרב של אחד הגדולים אי פעם ב-1995. אבל הדבר המעניין באמת לא קורה בזירה, כם אם ביציע: אחד האוהדים נראה מצלם את הקרב עם סמארטון - חמש שנים לפני שטלפונים ניידים עם מצלמה יצאו לשוק. מספר גולשים טענו שמדובר בנוסע בזמן שהגיע מהעתיד.