48 שעות למשחק בין מכבי נתניה לבני יהודה ובמועדון עדיין לא יודעים אם עומר פרץ יעמוד על הקווים. 30 יום עברו מאז שמנחם קורצקי התפטר ומאחר שלעומר פרץ אין תעודת פרו הוא כבר לא יכול לעמוד על הקווים. סמנכ"ל הקבוצה רן מנשה שוחח בערב החג עם תובע ההתאחדות עורך הדין ניר רשף וביקש את התערבותו כדי שנתניה תקבל אישור חריג עבור פרץ אלא שרק ביום ראשון יקיים רשף שיחה עם היועץ המשפטי של ההתאחדות עורך הדין אפרים ברק בסיומה תתקבל החלטה.
נתניה הודיעה להתאחדות כי היא לא מצאה פתרון. בקבוצה אפילו ביקשו מגיא צרפתי לבוא ולעמוד על הקווים שכן הוא עדיין רשום בבקרה כבעל חוזה בנתניה אבל הוא סירב.
פרץ העביר הבוקר את האימון כרגיל והוא מחזיק את השחקנים ללא משכורות בצורה מעוררת כבוד. עמאר מסראווה ויאיר זיו יפתחו במשחק כמגנים. בנתניה מקווים להתבהרות המגעים מול הרוכש המיועד אחרי החג.
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
