עיריית נתניה במגעים מתקדמים עם איש עסקים ישראלי בן 60 המתגורר בבלגיה כבר עשרות שנים. איש העסקים המתעניין ברכישת הקבוצה מיוצג על ידי עורך דין יאיר אוחנה שהוא גיסו של דודו אוואט שעשוי לסייע למועדון בבחירת שחקנים לעונה הבאה. בעירייה מקווים כי אותו אדם ייקח על עצמו את המועדון ויציל את מכבי נתניה מפירוק. בעלי הקבוצה הנוכחיים אלי שגב ויוסי מאור כבר הסמיכו את עורכי הדין גיל לב ורועי דניאל להעביר את זכויות הניהול לאיש העסקים שהסכים להראות מידה של רצינות על ידי הפקדה של 2.5 מיליון שקל לחשבון נאמנות.
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
