בווידאו: התיקו של הפועל באר שבע מול מכבי חיפה בשבת
שחקנים בהפועל באר שבע סיפרו אתמול כי הקשר מאור בוזגלו נראה מאוכזב לאחר שהוחלף במהלך המשחק מול מכבי חיפה. בוזגלו הוחלף 25 דקות לסיום על ידי מאור מליקסון, אבל שחקנים סיפרו כי למרות האשראי הרחב לו הוא זוכה מבכר, נראה כי "במועדון לא מעריכים מספיק את אחד השחקנים הכי טובים בישראל". עוד לפני המשחק מול בית"ר ירושלים, בוזגלו נלקח לשיחה עם בכר, שלא תרגל אותו בהרכב לקראת המשחק ונראה כי רק פציעה של מאור מליקסון הובילה אותו להרכב. כזכור, לאחרונה דיווחנו בוואלה ספורט על סימן השאלה שמרחף בנוגע לעתידו לקראת ינואר הקרוב. בהפועל באר שבע סיפרו כי הם מתכוונים להציע לקשר חוזה, אך עדיין לא פנו אליו באופן רשמי. הבוקר, הגיב אביו יעקב בוזגלו על הדברים האלה.
"אני מרגיש שהיחס כלפי מאור השתנה", תקף בוזגלו. "ריבוי השחקנים הגדולים בחלק הקדמי מוריד את המניות של שחקנים שכבשו והיו מעורבים במעל 60 שערים בשנתיים וחצי, למרות שבחצי שנה הראשונה מאור כמעט לא שיחק. מחפשים להתעלם ממאור ולתת לו הרגשה של עוד שחקן בליגה".
בוזגלו המשיך ואמר: "אני לא חושב שיש שחקן שמתקרב לתפוקה הזאת, עם כל הכבוד. אם אתה מוציא שחקן בדקה ה-65 למרות שהוא לא רע, זה אומר משהו, במיוחד במשחק שבו הקבוצה היריבה מתגוננת. כולם יודעים שמאור, בהברקה אחת, יכול לגמור משחק. הוא גמר משחקים בדקות האחרונות, להתעלם מזה זה פוגע ומדליק נורות. חבל. עשינו כברת דרך ארוכה בשלוש השנים האחרונות, זאת ההרגשה הפנימית".
על המצב בטבלה אמר בוזגלו: "אחרי ארבע תוצאות תיקו קצת כבד לדבר על זה. אני חושב שכל קבוצה הייתה חולמת, כולל באר שבע, להגיע לסיטואציה שבה ששה מחזורים לסיום היא רק נקודה ממכבי, זה כבוד גדול והתקדמות ענקית לבאר שבע. זאת תהיה עונה יוצאת מן הכלל, גם אם לא ניקח אליפות".
בצל הביקורת שהושמעה אתמול על ברק בכר מצד שחקנים, בנוגע לשינוי שיטת המשחק מספר פעמים במהלך המשחק, ייתכן שבכר יימנע מכך במשחקים הקרובים. אותם שחקנים טענו כי השיטה גורמת לבלבול ועשויה להשפיע על מאבק האליפות. במועדון מרוצים מאוד מבכר ואמרו אתמול כי הם מאמינים שיביא לקבוצה תואר עוד העונה.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 הפועל באר שבע36 25 8 3 24-66 83 2 מכבי תל אביב36 24 9 3 24-76 81 3 בית"ר ירושלים36 18 6 12 37-46 58 4 מכבי חיפה36 14 11 11 42-45 53 5 בני סכנין36 13 9 14 40-46 48 6 הפועל רעננה36 11 9 16 48-38 42