בישיבה שהתקיימה היום (חמישי) עם המשטרה, הבהירו בחברת האבטחה "מטאור" כי הם ישלחו 75 סדרנים לאבטח את המשחק בין מכבי נתניה להפועל תל אביב ביום ראשון, רק אם העירייה תהיה ערבה לתשלום ההוצאות. כפי שפורסם בתחילת השבוע, החברה שיגרה מכתב למכבי נתניה ובו התראה על כך שהוראת קבע של המועדון לא כובדה ובשל זאת לא בטוח שישלחו סדרנים למשחק.
גורם בכיר בעיריית נתניה אמר לוואלה! ספורט: "אלמלא מרים פיירברג, מכבי נתניה לא הייתה יכולה לשחק ביום ראשון מול הפועל תל אביב והייתה מורדת אוטומטית לליגה א'. ראשת העיר התערבה אישית במשבר הזה ותדאג שחברת האבטחה תשלח סדרנים כדי שהמשחק יערך ונתניה לא תורד לליגה א'".
באשר לבעיות הגדולות של המועדון לא היה אותו גורם איש בשורות. "אין לעיריית נתניה פתרון כרגע לבעיה הכספית הכוללת של מכבי נתניה", נאמר, "העירייה מודעת לכל ההשלכות של פירוק המועדון ולערבות של העירייה להלוואה שנלקחה בתחילת העונה לטובת הקבוצה, אבל לעירייה יש כסף ציבורי ולא כסף פרטי והיא לא יכולה להעביר אותו כאוות נפשה".
במכבי נתניה ממשיכים לרתוח על כך שהעירייה לא מעבירה את כספי התמיכות בסך של 700 אלף שקלים ודוחים טענות מצד העירייה כאילו נתניה לא סיפקה לעירייה את כל המסמכים ובהם תנועות החשבון וההתחייבויות שיש למועדון. "העירייה קיבלה את כל החומר כמה וכמה פעמים וממשיכה להתחמק מהעברת הכספים שמגיעים לנתניה", אמרו במכבי נתניה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 153
21:30

קורדובה
(2.5+)

ליאונסה
מתוך שמונה משחקים של קורדובה העונה, נכבשו בחמישה משחקים מעל 2.5 שערים. גם בשלושה משחקים של ליאונסה נכבשו מעל 2.5 שערים וכך עשוי להיות שוב.
רגיל (2) 214
21:45

ווילס

בלגיה
בבית הצמוד והבלתי צפוי הזה ווילס מדורגת במקום השלישי עם 10 נקודות, בעוד בלגיה שנייה עם 11 נקודות. השתיים נפגשו לפני כארבעה חודשים אז בלגיה ניצחה 4:3. ווילס מציגה טורניר טוב ונראית בטוחה בעצמה בעוד בלגיה מתקשה לשכנע ביכולתה. אני צופה משחק שקול והתחזית שלי היא חלוקת נקודות
רגיל (2) 250
21:45

סלובניה

שוויץ
שוויץ בכושר אדיר ומגיעה לסלובניה אחרי ניצחון מרשים על שבדיה. הסלובנים יתקשו לעצור כאן את האורחים שמציגים יכולת טובה מאוד לאחרונה