עד לפני מספר ימים במכבי חיפה היו בטוחים שכמעט הבטיחו את הכרטיס לאירופה, אבל אז הגיעה התבוסה 3:0 אתמול (ראשון) להפועל רעננה והוכיח לרוני לוי ששום דבר עדיין לא סגור. חיפה ירדה אתמול למקום השישי, מרחק שתי נקודות מהמקום הרביעי. "לא יכול להיות שניראה ככה. פשוט התביישנו", אמר גורם בקבוצה הלילה. במהלך המחצית אתמול נכנס רוני לוי לחדר ההלבשה וצרח על השחקנים. "אחליף כאן שחקנים כל שבוע אם לא תתחילו לשחק", אמר להם. מאוחר יותר הודיע לוי כי הפגרה שמתוכננת לסוף השבוע בוטלה ועל השחקנים להגיע לכפר גלים. שחקנים הגיבו אתמול על ביטול החופשה ואמרו: "הקבוצה במצב לא טוב. אמרנו שהסגל בינוני גם אחרי ניצחונות. אז ביטלו את החופש, כאילו שזה הפתרון למצב".
בין היתר נשמעת ביקורת על הבאתו של רומאריו פירס, שלוי הביא על תקן שחקן מפתח לקישור האחורי כברירת מחדל. "הוא לא מספיק טוב", אמר אתמול אחד השחקנים. "יש לי ביקורת על הרבה שחקנים, אבל הוא לא מספיק טוב". ביקורת נשמעה גם על אופיר קריאף, שכבר הורחק פעם אחת העונה. חיפה עדיין לא ממהרת לממש את האופציה עליו (חתום לארבע שנים, בתום העונה ישנה אופציה להפסקת ההתקשרות) וייתכן שיעזוב בתום העונה. חלק מהשחקנים שקובי מויאל ראוי יותר לשחק, וייתכן שהוא יחזור לסגל לאחר הפגרה. חלק מהביקורת המקצועית על לוי קשורה להחלטה להעניק לשחקנים מסוימים קרדיט רחב מדי.
"עצוב, מאכזב, חבל מאוד. אפשר לומר שלא הופענו למשחק", הודה לוי מאוחר יותר. "היינו חסרי מוטיבציה, תשוקה ורצון. יכול להיות ששחקנים שבמכבי חיפה זה לא משהו שמאתגר ומגרה אותם. אולי הפלייאוף העליון הוא השיא בשבילנו. משחקים מהסוג הזה נותנים הרבה סיבות לפסימיות. אמרתי לשחקנים שאסור לנו להיראות ככה. נצטרך לעשות שינויים ורוטציה, מי שירצה יותר ישחק. היה מאוד קשה לחזור גם במשחק כזה שלנו. זה היה חסר סיכוי".
לוי ביטל אתמול את ימי החופש שנתן לשחקנים בסוף השבוע. "במצב כזה של העונה, נהוג לתת סוף שבוע ארוך. סוף השבוע הזה יהיה קצר יותר", אמר.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 הפועל באר שבע36 25 8 3 24-66 83 2 מכבי תל אביב36 24 9 3 24-76 81 3 בית"ר ירושלים36 18 6 12 37-46 58 4 מכבי חיפה36 14 11 11 42-45 53 5 בני סכנין36 13 9 14 40-46 48 6 הפועל רעננה36 11 9 16 48-38 42