ליגת העל: מכבי פתח תקוה והפועל תל אביב נפרדו ב-1:1
משחק התחתית במושבה הסתיים ללא הכרעה. ארון שוינפלד העלה את האדומים ליתרון בדקה ה-25, אבל גידי קאניוק איזן בשער יפה בדקה ה-42. שתי הקבוצות ממשיכות לחפש ניצחון
מכבי פתח תקוה והפועל תל אביב נפרדו הערב (שבת) ב-1:1 במושבה, במשחק במסגרת המחזור ה-26 והאחרון בעונה הסדירה של ליגת העל. ארון שוינפלד העלה את האדומים ליתרון בדקה ה-25, אבל גידי קאניוק השווה בדקה ה-42 וחתם את התוצאה. דני גולן ערך בכורה על הקווים של מכבי פתח תקוה.
שני המאמנים העלו הרכבים הגנתיים, כשנראה שהמטרה שלהם היא קודם כל לא להפסיד. במחצית הראשונה, דווקא זו בה נכבשו השערים, הפועל תל אביב יצאה להתקפות עם שלושה שחקנים במקרה הטוב ומכבי פתח תקוה התייצבה עם מעט שחקנים בעלי אופי התקפי מובהק. במחצית השנייה המשחק השתפר וכמות המצבים עלתה. מוחמד כליבאת ועומרי אלטמן המחליף כמעט כבשו, אבל בסיום 1:1.