בווידיאו: ההפסד של נתניה במחזור האחרון לרעננה
עיריית נתניה מנסה בימים אלה לגייס את איש העסקים אבי גרוס, על מנת שזה ייקח על עצמו את מכבי נתניה לקראת העונה הבאה.
כבר לפני כחודשיים החלו שיחות ראשוניות בין ראשת העיר של נתניה, מרים פיירברג איכר ובין מנכ"ל העירייה אבי בן חמו, לבין גרוס במטרה שזה ישתלט על המועדון, שעושה את דרכו הבטוחה בחזרה לליגה הלאומית.
גרוס הוא איש טקסטיל, שהצליח עם עסקיו בארצות הברית. לפני כמה שנים, הוא גם עשה אקזיט שהכניס לו עשרות מיליוני דולרים. הוא נפגש עד כה פעם אחת עם יו"ר הקבוצה דורון אוסידון ומעבר לכך, כל הקשר שלו מתבצע מול המנכ"ל בן חמו.
השבוע פרסמו בנתניה את הדוחות הכספיים והמאזנים של המועדון והם מיד נשלחו גם אל העירייה, על מנת שיעברו לגרוס. בעירייה טוענים כי למרות שכבר עברו חודשיים מאז שהחלו השיחות עם גרוס, הרי שטרם נרשמה פריצת דרך. יחד עם זאת, יש נכונות מצד כל הצדדים להשלים את העסקה, על מנת שלמועדון יהיה בעלים שיזרים כספים מהונו הפרטי.
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד


