בווידאו: תקציר הפסדה של מ.ס. אשדוד לבני יהודה בשמינית גמר גביע המדינה
קשיים גדולים בחזרתו של אופיר מרציאנו לארץ. השוער כנראה לא יספיק לחזור עד הערב (רביעי) כדי לעבור בדיקות רפואיות על פי דרישת תקנון ההתאחדות ולא יספיק להירשם באשדוד או בקבוצה אחרת בארץ. בנוסף קיים גם פער כספי בין מה שאשדוד מוכנה לתת לבין החוזה של מרציאנו במוסקרון והדבר לא ניתן כרגע לגישור.
מרציאנו פתח את העונה כשוער הראשון של מוסקרון, אך ספג 12 שערים בשישה מחזורים בהם הקבוצה לא ניצחה ואז איבד את המקום לשוער הרכש הברזילאי ואגנר וגם הפסיק להיכלל בסגל.
מרציאנו ניסה למצוא קבוצה אחרת באירופה על מנת לעזוב את מוסקרון, אבל עד סיום חלון ההעברות במערב אירופה לא נמצאה קבוצה שתקלוט אותו. השוער הלאומי יכול להמתין עוד קצת ולקוות שימצא קבוצה ברוסיה או ברומניה שם החלון עדיין פתוח, אבל אמש העריכו בסביבתו של השוער כי הוא לא ייקח את הסיכון וישוב היום לישראל כדי לחתום בקבוצה אחרת.
יתרון (7) 170
19:00

נורבגיה

ישראל
(2+)
הפערים בין הנבחרות גדולים מדי לצערנו, ונורבגיה מציגה פשוט יכולת שיא במשחקים האחרונים שלה. בחוץ זה יהיה קשה עוד יותר. נורבגיה תביס
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 172
19:00

נורבגיה

ישראל
נורבגיה אחת הנבחרות ההתקפיות באירופה. ישראל גם היא משחקת התקפים ועם לא מעט בעיות בהגנה. צפויים לא מעט שערים.
יתרון (7) 248
21:45

אסטוניה
(2+)

איטליה
איטליה פגשה את אסטוניה לפני חודש וסיימה ב-0:5, ולאחר מכן, סיימה ב-4:5 נהדר על ישראל. אסטוניה אחרי שלושה הפסדים ושער זכות אחד בלבד. איטליה אמורה לחגוג פה ביחס יפה
אם מרציאנו בכל זאת יחזור לישראל, יעמדו בפניו שתי אופציות עיקריות: הראשונה היא חזרה לקבוצת האם שלו מ.ס. אשדוד והשנייה היא לחתום בקבוצה מליגת העל, אם כי אין יותר מדי אפשרויות פנויות. עירוני קרית שמונה עשויה לקלוט אותו כיוון שגיא חיימוב פצוע ואולי תהיה עוד קבוצה שתנסה לעשות מהלך, אבל נראה שהכיוון הסביר הוא מ.ס. אשדוד, אותה עזב השוער בתום העונה שעברה לאחר שהקבוצה ירדה ללאומית. אחרי החתמתו של משה אוחיון אתמול עשויה אשדוד להתחזק גם במרציאנו, כשהמטרה היא שהשניים יתרמו לקבוצה מנסיונם ומיכולתם בכדי לחזור לליגת העל.
באשדוד היו בטוחים שהעונה בלאומית תהיה עבורם כטיול של אחר הצהריים בפארק ובסיומה הם ישובו בקלילות לליגת העל, אבל לא כך הם פני הדברים. הקבוצה מתקשה מאוד בליגה השנייה ולמרות מיקומה הנוכחי בפסגה לא מצליחה לשמור על יציבות.
(עדכון ראשון: 6:45)