בווידאו: פטר בוס מדבר, בין היתר על מדוניאנין
הקשר הבוסני, האריס מדוניאנין בן ה-30, חתם היום (ראשון) במכבי תל אביבו יחזור לקדנציה נוספת בקבוצה שבה בילה בעבר במשך שתי עונות. מדוניאנין עבר בהצלחה את הבדיקות הרפואיות וחתם על חוזה לשנה וחצי במועדון. מדוניאנין, שכבש 15 שערים ב-66 הופעות במדי מכבי תל אביבבשנים 2010-2012 מצטרף לקבוצהמדפורטיבו לה קורוניה הספרדית בהעברה חופשית וילבש את החולצה מספר ארבע.
"שמח להיות כאן ומאושר שהמועדון נתן לי הזדמנות לעשות את מה שלא הצלחתי לעשות בפעם הקודמת - לזכות בתארים", אמר מדוניאנין לאתר הרשמי של מכבי תל אביב. "שמעתי שהמועדון עבר שינוי גדול מאז שהיית כאן בפעם האחרונה ואני כבר מחכה לפגוש את חבריי לקבוצה".
"אהבנו מאוד את העובדה שהאריס הוא שחקן כשרוני ובוגר עם ניסיון בינלאומי במדי נבחרת בוסניה", אמר קרויף. "העובדה שמדוניאנין שיחק בעבר בישראל מקלה על ההתאקלמות שלו ואנו רוצים אישיות חזקה כמו שלו בחדר ההלבשה ומרגישים כי מדובר בתזמון המתאים עבור שני הצדדים". מנכ"ל המועדון מרטין ביין, הוסיף: "אנו שמחים ומחכים לקבל את פניו בחזרה".
במכבי תל אביב ידעו שמדוניאנין הותיר רושם שלילי על לא מעט אנשים אחרי שעזב את הקבוצה, אבל בתקופה האחרונה שבו וציינו שהפעם זה יראה אחרת לאור העובדה שג'ורדי קרויף נמצא במועדון. מדוניאנין אמנם נולד בבוסניה, אבל עבר להולנד בגיל שבע וכעת תהיה לו שפה משותפת לא רק עם קרויף, אלא גם עם המאמן פטר בוס וחלק מהצוות שלו. מאז שעזב את מכבי תל אביב בקיץ 2012, הקשר בן ה-30 שיחק שנתיים בגזיאנטפספור הטורקית ושנה וחצי נוספות בדפורטיבו לה קורוניה הספרדית. הוא היה שותף להעפלה ההיסטורית של נבחרת בוסניה למונדיאל 2014 ובטורניר עצמו רשם שתי הופעות, בהפסדים לארגנטינה ולניגריה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב.
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצופים ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה הקבוצות הגדולות.


