מכבי נתניה והפועל תל אביב חתמו הערב (חמישי) על עסקת חילופי שחקנים, כאשר החלוץ ארון שונפלד והמגן פאדי נאג'ר יעשו את דרכם להפועל תל אביב ואילו דודו ביטון יעבור למכבי נתניה.
במסגרת העסקה, נתניה תקבל 40 אחוזים ממכירה עתידית של שונפלד, שיישאר בנתניה עד לסיום העונה ו-20 אחוזים ממכירה עתידית של נאג'ר, שיעבור מיידית לאדומים.
שווי העסקה הכולל עומד על 1.7 מיליון שקלים ובמסגרתה עבר ביטון בהשאלה למכבי נתניה. הפועל תל אביב תמשיך לשלם את שכרו של ביטון.
לבלוג שחשף: הפועל תל אביב רוצה לקחת למכבי תל אביב את שונפלד ונג'אר
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
דורון אוסידון, יו"ר מכבי נתניה, אמר: "כפי שהתחייבנו, החלון בינואר מנוצל להתחזקות הקבוצה ולצד הסגל הקיים יצטרפו שחקנים נוספים. עד לפני שלושה מחזורים הפועל כפר סבא מוקמה מתחת לקו האדום והיום אחרי רצף הניצחונות מדברים שם על פליאוף עליון. אני בטוח שהקהל ימלא את היהלום בשבת לדחוף את השחקנים לנצח את סכנין במשחק הכל כך חשוב עבור המועדון".
היום בשעות הצהריים נפגש אוסידון עם הנהלת הפועל תל אביב והצדדים סיכמו על מתווה העסקה, לאחר שביטון נתן את הסכמתו לעבור לנועלת הטבלה. מכבי תל אביב הייתה בתמונה ועלתה אפשרות לפיה היא תבצע מחטף על שונפלד ונאג'ר, אולם בסופו של דבר הם הועברו ליריבה העירונית.
החלוץ ההולנדי ארסניו ולפורט מועמד להצטרף למכבי נתניה. בקבוצה קיוו לצרף את דיאן ראדוניץ' ממכבי תל אביב, אך זה חתם אמש בהפועל רעננה. ולפורט הוא שחקנה של ואלבייק מהליגה השנייה בהולנד ואמור לנחות בסוף השבוע בישראל ולהצטרף לקבוצה לפני סיום מועד ההעברות. במקביל, מנסים בנתניה להנחית בארץ גם קשר יהודי בשם בובי וורשואו, ששיחק בעבר בארצות הברית ועשוי לעבור תהליך דומה לזה שעבר ארון שונפלד ולהירשם כישראלי.
עדכון ראשון: 15:00


