דירקטוריון מכבי נתניה יתכנס מחר (שני) כדי לאשר את המינוי של בני לם וגיא צרפתי כצמד מאמני הקבוצה עד לסיום העונה במקומו של ראובן עטר שפוטר. ההערכה היא שהרעיון התקבל ברוב קולות, והשניים יעמדו יחד על הקווים. במשחק הגביע בשלישי מול נס ציונה, אמור צרפתי להיות המאמן היחידי על הקווים. האחרון עקב אחר הקבוצה מליגה א', צפה במשחקה בשישי והוא זה שידריך את השחקנים. לאחר אותו מפגש, אמור לם לחבור אליו ולהרכיב את צוות האימון החדש של מכבי נתניה.
בתוך כך שוחחו אוסידון וצרפתי עם השחקנים אחרי פיטוריו של עטר. אוסידון: "שני מאמנים כבר הולכים הביתה אבל שלא תחשבו לרגע שהם היו הבעיה היחידה של מכבי נתניה. אני מצפה מכל אחד להתעשת ולזכור באיזה מועדון הוא משחק". צרפתי הוסיף: "שכל שחקן כאן יעשה חשבון נפש היכן הוא נמצא בקריירה שלו ולאן הוא יכול להגיע אם המועדון הזה לא ישרוד בליגה".
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין