במכבי תל אביב מתכננים להציג את המאמן החדש של הקבוצה ביום רביעי הקרוב, אז הוא גם צפוי לערוך את אימון הבכורה שלו במועדון. הבוקר (שבת) קיבלו שחקני הקבוצה את תכנית האימונים לשבוע הקרוב ובאופן חריג, נקבעו להם שני ימים חופשיים, ביום שני וביום שלישי. מחר אמורים השחקנים לקיים את אימון השחרור שאחרי המשחק מול הפועל רעננה ואז, כאמור, ייצאו ליומיים חופש במטרה להשלים את מינוי המאמן עד יום רביעי ולחזור לאימונים כשהמאמן החדש כבר בקרית שלום.
ביום ראשון שעבר, כשג'ורדי קרויף הודיע על הפרידה מסלאבישה יוקאנוביץ', הוא הודיע לתקשורת כי ייקח למכבי תל אביב שבוע עד עשרה ימים להשלים את הבחירה והמינוי של המאמן החדש. יום רביעי הקרוב יהיה בדיוק היום העשירי, כך שמכבי תל אביב תשלים את כל מכסת הימים שהציבה לעצמה כדי לסגור את העניינים.
במכבי תל אביב לא רוצים להיפרד ממאמן נוסף בעוד חמישה חודשים וביקשו שהאופציה לסיים את ההתקשרות תהיה רק שלהם, אחרת יצטרך המאמן להביא קבוצה שתשלם את דמי התרת החוזה שלו כפי שקרה בדיוק עם יוקאנוביץ'.
ממידע שהגיע לוואלה! ספורט עולה שלקרויף היה יותר ממועמד אחד, ואחד המאמנים שהיו הכי קרובים לתפקיד מלכתחילה, סירב להתחייב על סעיף שמכבי תל אביב ביקשה להכניס לחוזהו ולפיו בתום העונה הוא לא יוכל להשתחרר ולעזוב. על פי הידוע, אותו מועמד מועדף סירב לחתום על חוזה לעונה וחצי, אלא ביקש רק עד סיום העונה הנוכחית, ולכן מועמדותו נפלה.
מאמן ויטסה של שרן ייני פטר בוש הגיע ארצה ונפגש היום עם ג'ורדי קרויף, אך מהות הפגישה עדיין לא ברורה. בוש, הולנדי בן 52 שמחזיק בחוזה עד תום העונה בוויטסה, יצפה מהיציע במשחק של מכבי תל אביב מול הפועל רעננה.
יתרון (5) 33
19:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.


