בעלי הפועל כפר סבא סתיו שחם הבהיר כי אם מאמן הקבוצה, פליקס נעים, יחליט לעזוב בשל התנהגות קומץ האוהדים כלפיו, גם הוא יעזוב את כפר סבא ביחד איתו. במסיבת העיתונאים השבועית של הפועל כפר סבא, אמר המאמן כי בפעם הבאה בה הוא ייאלץ לעזוב את האצטדיון מיציאה צדדית ובליווי משטרתי, הוא לא יחזור. הדברים של נעים נאמרו אחרי שבשבת שעברה, המתינו לו כ-100 מאוהדי הקבוצה מחוץ לאיצטדיון אחרי ההפסד הביתי להפועל עכו, קיללו ואיימו ובשל כך ביקשו ממנו השוטרים לצאת מיציאה צדדית. נעים סירב ויצא למכוניתו כרגיל תחת מטר של קללות וגידופים.
גם הבעלים סתיו שחם עבר חוויה דומה בשבת שעברה ואחרי דבריו של נעים אתמול, הוא אמר: "אם פליקס נעים יעזוב את הפועל כפר סבא בגלל 100 אוהדים שמקללים ומאיימים עליו, גם אני אעזוב איתו. אני חושב שכל בעלי הקבוצות מהראשון ועד האחרון צריכים להילחם בתופעה הנוראית הזו שמאמנים ויושבי ראש צריכים לעזוב מגרשים בליווי שוטרים וחיילי מג"ב. ביום שבת פליקס יצא כשחמישה אנשי ביטחון מקיפים אותו. אני לא אקבל את ההתנהגות הזו. אם יש קבוצה של אנשים שרוצה להרוס את הדבר היפה הזה שבנינו כאן בהפועל כפר סבא, אז אני לא אהיה חלק מזה. כבר הצהרתי שפליקס ישאר איתנו עד סוף העונה בכל תוצאה אשר תהיה ואני מצפה שיכבדו את הדברים".
באשר ללנרי קהינדה, אמר שחם: "שום דבר לא השתנה. לנרי קהינדה הוא חלוץ הפועל כפר סבא עד תום העונה. אני מציע להפועל עכו לא לחכות לו עד סיום חלון ההעברות כי הם יישארו בסוף בלי חלוץ".
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב


