יותר מחודש לפתיחת חלון ההעברות ובמכבי נתניה כבר מבינים שצריך לעשות שינויים. בקבוצה מנהלים מגעים ראשוניים עם הפועל תל אביב לצירופו של הקשר איסו לינגאנה. הקשר בן ה 24 מחוף השנהב הגיע להפועל תל אביב אחרי עונה טובה בהפועל רמת גן בשנה שעברה במהלכה כבש שמונה שערים. למרות יכולתו הטובה בעבר, לינגאנה לא קיבל הרבה הזדמנויות בשורות האדומים ונראה כי גם הוא רוצה לעזוב. בקבוצה רוצים לצרף שחקנים שכבר שיחקו בארץ ולא רוצים הרפתקאות עם זרים שמעולם לא שיחקו בישראל.
ראובן עטר אמר השבוע לשחקנים שיש להם עדיין הזדמנות להוכיח שמקומם בנתניה אבל כבר עתה ברור שיש כמה שחקנים שהחלטות לגביהם כבר התקבלו ושסיכוייהם להישאר אינם גבוהים.
יתרון (6) 202
21:00

ליון-וילרבאן

וירטוס בולוניה
(2+)
וילרבאן חוזרת לביתה אחרי שהפסידה ביוון לפנאתינאיקוס, אבל הציגה שם יכולת טובה והייתה במשחק לכל אורכו. את בולוניה בבית היא יכולה וצריכה לנצח. המארחת תעמוד בליין