בווידאו: הפועל חיפה מפסידה למכבי תל אביב
הבעלים של הפועל חיפה, יואב כץ, ממשיך בהתייעצויות שלו עם גורמים בכדורגל הישראלי כשהנושא העיקרי הוא האם מוטי איוניר מתאים לדעתם לתפקיד המנהל המקצועי במועדון. כפי שפורסם אתמול (ראשון) בוואלה! ספורט, כץ שוקל לפנות לאיווניר ולהציע לו את התפקיד.
תחילה, כץ העלה את שמו של איוניר כמאמן כפי שעשה במקרה אלישע לוי, מרקו בלבול, יוסי מזרחי ושלומי דורה, אך לאחר שהבין שאיווניר משמש כמנהל מקצועי בבית"ר נס טוברוק, החל להתייעץ עם אנשים לגבי אפשרות שישתמש בו דווקא לתפקיד אחר, כפי שתוכנן עם ניר קלינגר.
כמו במקרה קלינגר, גורמים בקבוצה מעריכים שפנייה כזו לאיווניר ללא עדכון של בנין תעלה את המתיחות בין השניים וכן אותם גורמים מעריכים שלא בטוח שבנין יסכים כלל למתווה שכזה. המאמן שוחח אתמול עם כץ ועושה רושם שיעמוד על הקווים מול הפועל רעננה.
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
רגיל (2) 302
22:00

פולהאם

נוטינגהאם
פולהאם סובלת מכמה חיסורים משמעותיים בהתקפה עקב פציעות ואליפות אפריקה. פורסט מציגה שיפור ניכר תחת הדרכתו של שון דייץ' ומגיעה לאחר ניצחונות מרשימים שהרחיקו אותה מהקו האדום.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
בנושא אחר, חוסר השקט שנוצר מכעיס את השחקנים שטוענים שמתחילת העונה אין רוגע המועדון. "יואב רשאי להחליט מה שהוא רוצה, אבל חשוב שיתחיל ליצור שקט סביב הקבוצה", אמר שחקן בקבוצה. "לא יכול להיות שעוד לפני המחזור הראשון יש כל הזמן רעש סביבנו. הציטוטים של יואב לא עוזרים. הגיע הזמן שמישהו ייקח יוזמה ויעשה שקט".
תובע ההתאחדות, עו"ד ניר רשף, החליט להעמיד לדין משמעתי את שחקן הפועל חיפה דור מלול בגין התנהגות בלתי הולמת כלפי שופט המשחק במפגש מול מכבי ת"א. הדיון יתקיים ביום רביעי הקרוב (25.11.15) בשעה 17:00.


