שמחה גדולה בהפועל כפר סבא אחרי הניצחון 0:1 אתמול (שבת) על בני סכנין. במשך דקות ארוכות רקדו השחקנים ושרו בחדר ההלבשה ופרקו הרבה לחץ שהיה במועדון עקב רצף אי ההצלחות. "הניצחון הזה הוא של השחקנים, אבל קודם של המאמן פליקס נעים", החמיאו במועדון למאמן הקבוצה. "השקט שלו, דרך הארץ, הביטחון בשחקנים. יש עוד דרך ארוכה עד שכפר סבא תבטיח את ההישארות בליגה, אבל בזמן שבמועדונים אחרים מחפשים את הראש של המאמן כל שבוע, אצלנו יודעים מה עושים כשלא חושבים אפילו לגעת בפליקס".
שחקן במועדון אמר אמש: "צריך לומר את האמת, להפועל כפר סבא התקציב הכי נמוך בליגה עם סגל השחקנים הכי פחות נוצץ וכל מה שנעשה כאן עד עכשיו, הוא הצלחה גדולה מאוד".
החלוץ רן יצחק שעלה מהספסל וכבש את שער הניצחון, אמר בסיום: "זו הרגשה מצוינת. זה גול שהביא שלוש נקודות לקבוצה. אני רוצה לפתוח בכל משחק ולעזור לקבוצה, אבל אקבל כל החלטה של המאמן. שמחתי אחרי הגול, אפילו שזה אולי לא נראה כל כך. אני עוד זוכר שפעם שמחתי בצורה מוגזמת אחרי שער שכבשתי וספגתי אדום וזה עוד יושב לי בראש".
יצחק הוסיף: "אני מקדיש את השער הזה למשפחה שלי. לאבא שלי שאני רוצה לשמח אותו הרבה. אנחנו לא מסתכלים כל כך על הטבלה. נתקדם משבוע לשבוע ונראה לאן זה יילך".
בקבוצה שוב ציינו לטובה את השוער אוהד כהן שבגילו המתקדם מציג יכולת טובה מאוד כמעט בכל משחק. "אוהד מביא לנו נקודות. פשוט מביא נקודות", פירגנו בקבוצה.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם