מחר בלילה (בין ראשון לשני), אמור להיערך באטלנטה אחד מאירועי השיא של השנה ב-WWE, ה"Survivor Series". למי שאינו מכיר, מדובר באירוע מרכזי בלוח השנה של ארגון ההיאבקות הענק, כאשר כמו תמיד, ה-WWE כולו נערך לקראתו במשך תקופה ממושכת.
אלא שהאירוע כולו ניצב כעת בפני סכנת ביטול, זאת לאחר שארגון דאע"ש העביר איום לפיו הוא יבצע מתקפת טרור במהלך האירוע. סוכן הבולשת ג'יי בריט ג'ונסון המוצב באטלנטה אמר: "אין לנו מידע נקודתי או אמין לחלוטין על מתקפה אפשרית", אולם לאור מה שהתחולל בשבוע שעבר בפריס, בארצות הברית לא לוקחים סיכונים. "ה-FBI מודע לאיום שפורסם ואנחנו ממשיכים לעבוד עם כוחות הביטחון כדי לדאוג לשלום הציבור".
האיום פורסם דרך "אנונימוס", קבוצה שחושפת שלל דברים בעזרת האינטרנט וטענה כי היא גילתה מידע על תכנית תקיפה של דאע"ש. על פי "אנונימוס", התכנית של מחבלי דאע"ש היא לתקוף בכמה מוקדים באטלנטה בו זמנית, כמו שעשו בפריס.
ב-WWE הגיבו: "ה-Survivor Series יתקיים כסדרו, נכון לרגע זה. אנחנו ממשיכים לחקור את הנושא".
האם אירוע של ה-WWE יבוטל בגלל איום של דאע"ש לבצע פיגוע?
21.11.2015 / 23:11