מנהלת הליגות משיקה החל מהמחזור הקרוב את קמפיין "ליגת Winner למען הקהילה". מדי מספר מחזורים תפעל המנהלת בשיתוף עם הקבוצות על מנת לחשוף עמותות הפועלות למען הקהילה ולקדם את מטרותיהן וערכיהן תוך חשיפתם במשחקי הקבוצות. הערכים אותם יקדמו העמותות יהיו קשורים בנושאי טיפול, טיפוח וקידום ילדים, נערים ונוער, חקר ומודעות למחלות ומניעת אלימות וגזענות.
במסגרת הפרויקט תעמיד המנהלת לרשות העמותות שיבחרו את האפשרות לקידום המודעות לפעילות העמותה באמצעות מגוון אפשרויות ובין היתר, עליית שחקני הקבוצות ושופטי המשחק עם חולצות של העמותה, עליית ילדים מטעם העמותה המלווים את הקפטנים, הקראת טקסט ייחודי על ידי כרוז המשחק, שילוב סרטון של העמותה על גבי השילוט האלקטרוני הנמצא במגרש (ככל וקיים), הקרנת סרטון העמותה על גבי מסך האצטדיון, אפשרות לשת"פ עם זכיין השידור וחשיפת המיזם בשידור המשחק ועוד.
יתרון (1) 30
13:30

מילאן

ורונה
(1+)
הנה סקירה קצרה והערכות למשחקי הסרייה א' שייערכו ביום ראשון, ה-28 בדצמבר 2025: מילאן - ורונה הרוסונרי מארחים בסן סירו ומחפשים להישאר במרוץ לאליפות מול קבוצה שבדרך כלל מתקשה מאוד במשחקי חוץ . פערי האיכות בקישור ובהתקפה של מילאן צפויים להפוך את זה למשחק חד-צדדי.
רגיל (1) 189
18:30

קריסטל פאלאס

טוטנהאם
ם טוטנהאם מגיעה כשהיא בתקופה התקפית מצוינת, אך עדיין סובלת מחוסר יציבות בהגנה שמאפיין אותה . קריסטל פאלאס נחשבת ליריבה קשה ומציקה.
לפעילות הראשונה נבחרה עמותת "גדולים מהחיים". במסגרת מחזור המשחקים שייערך בסופ"ש הקרוב, יעלו הקבוצות והשופטים עם חולצות המוקדשות לפעילות העמותה ובמשחק המרכזי שני ילדים המאומצים על ידי העמותה ילוו את קפטני הקבוצות בעת העלייה למגרש.
ניר ינקלביץ', משנה למנכ"ל מנהלת הליגות אמר על הפרויקט: "מנהלת הליגה וקבוצות ליגות Winner רואות כזכות גדולה את האפשרות לקדם ולחשוף את הפעילויות המבורכות של העמותות השונות".


