ההתאחדות לכדורגל העבירה למשרד החקירות ויצמן יער את הפרטים באשר לאי שיתופו של גאל מרגוליס במשחק בשבת בין מכבי נתניה למכבי תל אביב ועד סוף השבוע צפויים להגיע למשרדי החברה חלק מהאנשים הקשורים לעניין לתשאול וחקירה. כזכור מנהלת הליגה הגישה תלונה רשמית בעניין לתובע ההתאחדות עוד ניר רשף וזה ביקש את התערבות ההתאחדות על מנת שיוכל להחליט אם להגיש כתב אישום משמעתי נגד המועדונים או מרגוליס.
אתמול (שלישי) הועבר הנושא לטיפול משרד החקירות ויצמן יער שעובד עם ההתאחדות וכל נושא החקירה יהיה בסמכותו. במשרד החקירות יכולים עקרונית גם להציע לנחקרים לבצע בדיקת פוליגרף. לאחר סיום הבדיקות יכינו בוויצמן יער דו"ח שיוצג לתובע ההתאחדות ולאחר מכן יחליט האחרון אם להגיש כתב אישום משמעתי. שני המועדונים ממשיכים לטעון כי לא היה שום סיכום בעל פה ביניהם בדבר אי שיתופו של השחקן ושהסיבה בגינה לא נטל חלק במשחק הינה בריאותית.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות


