האם סלבישה יוקאנוביץ' יחזור בקרוב לאמן בצ'מפיונשיפ? על פי דיווחים שמתפרסמים היום (שלישי) ב"סאן" הלונדוני, מאמנה של מכבי תל אביב הוא אחד משני מועמדים בולטים להתמנות כמאמנה של בלקבורן במקומו של גארי בוייר שפוטר מתפקידו בעקבות פתיחת העונה הכושלת של הקבוצה.
יחד עם יוקאנוביץ' מוזכר גם שמו של פול למברט, המאמן האנגלי שעל פי הדיווח יש יותר סיכוי שיקבל את ההצעה לתפקיד בשל זמינותו. יש לציין כי בלקבורן רוצה למנות מאמן חדש כמה שיותר מהר כדי שיוכל לעמוד על הקווים כבר בשבת במשחק הדרבי במחזור הקרוב מול פרסטון. למברט, מאמנה של אסטון וילה לשעבר שהעלה את נוריץ' לפרמיירליג, הוא מועמד חזק יותר מיוקאנוביץ', זאת בשל העובדה שהוא לא מאמן קבוצה וזמין לתפקיד באופן מיידי. אולם, גם יוקאנוביץ' הוא מאמן מוערך באנגליה אחרי שהוליך את ווטפורד לפרמיירליג לא מכבר ובבלקבורן מחפשים מאמן שיעזור להם לסגור את הפער של 11 נקודות שנוצר בינם לבין המקום השישי שמוליך לפלייאוף.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות


