חלוצה של מכבי נתניה, גאל מרגוליס, לא שותף הערב (שבת) במשחק מול מכבי תל אביב. גורמים המעורים בפרטים טוענים כי קיים הסכם בעל פה בין מכבי נתניה למכבי תל אביב לפיו הקשר לא ישותף במשחקים נגד שתי הקבוצות, וזו הסיבה שהוא לא נכלל הערב בסגל למשחק.
במכבי נתניה לא מאשרים את הפרטים, וגורם במועדון אמר כי מרגוליס לא חש בטוב היום וסבל מבעיה בריאותית שלא אפשרה לו להיות בסגל. במכבי תל אביב, כרגיל, סירבו להתייחס לפרטים.
יש לציין כי מרגוליס הושאל בתחילת העונה ממכבי תל אביב למכבי נתניה יחד עם השוער ברק לוי והקשר משה לוגסי, ששניהם נוטלים חלק במשחק, כך שלבטח לא קיים בעניינם שום הסכם דומה. חובה להדגיש כי במהלך הקיץ האחרון העבירו בהתאחדות לכדורגל את חוק המושאלים לפיו קבוצה המשאילה שחקן לקבוצה אחרת לא תוכל לדרוש את אי שיתופו במשחקים מולה.
בהנחה שאכן קיים הסכם כזה לגבי מרגוליס, יצטרך תובע ההתאחדות עו"ד ניר רשף לקבל החלטה האם להעמיד לדין את הקבוצות ואולי אף את השחקן. יש לציין כי אם אכן מדובר בהסכם שבעל פה, לא יהיה כל כך פשוט להוכיח זאת.
ממנהלת הליגה נמסר בתגובה: "מנהלת הליגות מגנה בחריפות התנהלות המועדונים מכבי תל אביב ומכבי נתניה בגין אי שיתופו של שחקן מכבי נתניה, גאל מרגוליס, המושאל ממכבי תל אביב, וזאת לאור דבריו בשידור של סוכן השחקן, אבי נמני, על הסכם בין הקבוצות על אי שיתופו של השחקן. המנהלת תערוך ברור וככל שאלה פני הדברים היא תמצה את הדין עם המועדונים".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
עוזר מאמן מכבי נתניה גיא צרפתי, שעמד על הקווים כי ראובן עטר עדיין לא עבר בבקרת התקציבים, אמר: "היה מרגש וכיף לעמוד על הקווים, במיוחד עם קבוצה ששיחקתי בה, מכבי נתניה. הייתה אווירה טובה, היה משחק טוב. חבל שהפסדנו. אני חושב שעצרנו את מכבי תל אביב בהרבה מצבים, הגענו ללחוץ ולנצח, כי אנחנו חייבים נקודות. אנחנו לא מסתפקים במחמאות. יש לנו עכשיו שבוע וחצי להתארגן, יש פה קבוצה טובה, עם שחקנים מצוינים וקהל נהדר, מכבי נתניה לא תהיה במקום האחרון".
על השיחה שהייתה לו עם ראובן עטר, אמר צרפתי: "החלפנו חוויות, היינו ביחד במכבי נתניה, ראובן הוא איש כדורגל והחיבור שלי איתו מצוין. הוא מכיר את הקבוצה לא פחות ממני. אני בטוח ששנינו יכולים לקחת את הקבוצה הזו למקומות הרבה יותר טובים".
על העובדה שגאל מרגוליס לא שותף, אמר צרפתי: "מבחינתי, אם הייתי יכול הייתי משתמש בגאל מרגוליס. הוא היה פצוע ולא כשיר. בואו נשמור על פרטיות השחקן. אני לא מתעסק בזה, אלא אך ורק בכדורגל. רציתי לשתף אותו כי הוא שחקן נפלא, יש אנשים שיכולים לספק לכם תשובות".
דורון אוסידון, יושב ראש מכבי נתניה: "לא היה שום הסכם בין מכבי נתניה למכבי תל אביב באשר לאי שיתופו של גאל מרגוליס, כפי שלא היה שום הסכם בין שני המועדונים לגבי ברק לוי ומשה לוגסי ששיחקו במשחק. גאל מרגוליס לא היה כשיר מבחינה בריאותית למשחק וזו הסיבה שהוא לא נטל בו חלק".
מרגוליס נשאל בסיום המשחק על ידי חבריו במכבי נתניה על הפרשה, ואמר: "לא הייתי כשיר למשחק. כל מי ששואל, לא הייתי מסוגל לשחק".
