וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בית משפט בברזיל הקפיא לניימאר נכסים בשווי 48 מיליון דולר

כוכב ברצלונה חשוד שהעלים מיסים בשווי 16 מיליון דולר בין השנים 2011 ו-2013. החלוץ סיפר: "היו שיחות עם יונייטד, אבל לא הצעתי את עצמי לאף מועדון. מקווה לזכות בכדור הזהב"

one

לשם ניימאר יכול היה להצטרף: צפו בתקציר הניצחון של מנצ'סטר יונייטד

בית משפט בברזיל הקפיא הערב (שישי) נכסים בשווי 48 מיליון דולר של ניימאר, משפחתו ועסקיו, משום שכוכב ברצלונה חשוד בהעלמת מס. על פי ההאשמות, ניימאר העלים כ-16 מיליון דולר בברזיל, בין 2011 ו-2013 לפני שעבר לברצלונה ב-2013, בעוד בהצהרת המס שלו הצהיר על נכסים פחותים בהרבה. הנכסים שעוכלו כוללים בין היתר שלוש חברות בבעלות ניימאר ואביו.

בכל אופן, בראיון ל-ESPN ברזיל סיפר הבוקר ניימאר על התוכניות שלו לעונה הקרובה וגם ציין כי מנצ'סטר יונייטד קיימה איתו שיחות, גם אם לא בצורה קונקרטית. "העונה הראשונה שלי בברצלונה הייתה לימוד, כך הייתי מגדיר זאת", אמר ניימאר בראיון. "בעונה השנייה זו הייתה שנה של הישגים כי זכיתי בתארים שתמיד חלמתי עליהם והצלחתי לעשות היסטוריה עם בארסה. לגבי העונה השלישית, אני מקווה שזה חלום. אני מקווה להמשיך בעבודה שלי עם החברים, ולהמשיך לנצח ולזכות בתארים, אבל זה קשה להישאר בטופ ברגע שהגעת לשם. אתה משחק בקבוצה שכולם עושים הכול כדי לנצח, וזה הופך להיות קשה יותר, אבל אנחנו צריכים למצוא את הפיתרונות לנצח משחקים ולהמשיך בעבודה שלנו".

ניימאר גם נשאל על התחרות שמצפה לברצלונה השנה על כל התארים, והשיב: "זה קשה להגיד כרגע מכיוון שהעונה רק החלה והקבוצות עדיין מתחברות, בדיוק כמונו. אנחנו מקווים להמשיך לזכות". על מעמדו והעובדה שאולי יצטרך לשבת על הספסל אמר בצחוק: "אני לא מתכונן להיות גיבוי, אני מתכונן רק לשחק. להיות מחליף זה לא אני, לא". על הסיכוי שהוא יזכה בכדור הזהב אמר ניימאר: "להיות הטוב ביותר בעולם זה חלום של כל שחקן, אבל אני לא. אני לא שם. אני מקווה להמשיך לעשות את העבודה שלי, לתת את המקסימום כדי להיות לפחות בין שלושת הפיינליסטים. אני מקווה שזה יקרה ב-2015". על הגישושים מצד מנצ'סטר יונייטד אמר ניימאר: "היו רק שיחות, לא משהו קונקרטי. היו שמועות, אבל אני לא הצעתי את עצמי לאף מועדון".

ניימאר שחקן ברצלונה מול מלאגה. AP
מסתבך. ניימאר/AP

איך ניימאר מתגבר על התבוסה של ברצלונה לסלטה ויגו? ביממה שאחרי כוכב ברצלונה נראה נוסע מחויך על מעין סקטבורד וללא חולצה, כשנדמה שהוא לא ממש התאבל על מה שקרה יום קודם.

עדכון ראשון: 7:32

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully