יו"ר מכבי נתניה, דורון אוסידון, נמצא באוסטריה והוא מקיים מגעים למכירת מכבי נתניה לאיש עסקים יהודי ממוצא אוסטרי. במכבי נתניה אישרו הבוקר (שלישי) את דבר הנסיעה של אוסידון והוסיפו כי עדיין מוקדם לקבוע אם משהו ייצא מהמהלך ומכבי נתניה אכן תעבור לידיים פרטיות. "כשיהיה מה להודיע, נודיע", נאמר.
כזכור מכבי נתניה עברה לניהולו של אוסידון כחלק מהבראתה אחרי שהייתה בידיו של אלי שגב. בסיום העונה החולפת הגיעה נתניה לסף של פשיטת רגל ועיריית נתניה התערבה כדי להציל אותה. יש לציין כי העירייה אינה מעוניינת להמשיך ולהיות זו שאחראית ומנהלת את המועדון ולכן יש כמיהה למצוא איש עסקים שיהיה מוכן לקחת על עצמו את המועדון כפי שעשו זאת בעבר שגב או דניאל יאמר. בעבר פורסם כי ראשת העיר מריים פיירברג איכר מנסה לגייס בעלים לקבוצה וייתכן כי כעת נסללה הדרך למהלך.
המגן עמאר מסראווה, אשר נפצע במשחק ראווה, נבדק על ידי רופא המועדון דוקטור מרסלו פוסניק ונמצא כשיר לחלוטין.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי


