נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר, הגיע היום (חמישי) לאימון הקבוצה ובירך את השחקנים לקראת החג. בשיחה שערך בחדר ההלבשה של הקבוצה, אמר שחר: "זו התקופה לאחל לעצמנו מה שאנחנו מאחלים לחברנו. אמנם פתחנו את העונה לא טוב, אבל אפשר לסיים את העונה בצורה טובה. שתהיה לכולכם שנה טובה".
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
רוני לוי יחליט עד מחר האם לשנות את המערך לקראת המשחק מול בני סכנין בשבת, זאת כזכור על רקע התרגול שלו לקראת המשחק שנדחה, מול קריית שמונה. המאמן תרגל מערך שכולל שלושה שחקנים במרכז השדה - אופיר קריאף, עטאא ג'אבר ואביחי ידין, זאת על רקע היעדרותו של ניקולה דרינצ'יץ', ששהה בחופשה פרטית באישור. לוי העדיף לתת מנוחה למספר שחקני מפתח, בהם אלירן עטר שאמור לפתוח בהרכב מול סכנין. כפי שפרסמנו מוקדם יותר, עטר ספג קנס חסר תקדים וישלם 50 אלף שקל בעקבות העימות עם רוני לוי בעקבותיו שקל המאמן לשחררו, אך הצדדים יישרו את ההדורים בביתו של המאמן.
מוקדם יותר חתם החלוץ שובל גוזלן לשלוש שנים בקבוצה. לוי בונה על גוזלן, שיתחרה עם מספר לא מבוטל של חלוצים על מקום בהרכב, זאת לאחר הגעת גליינור פלט וההחלטה להשאיר את שחר הירש. שמעון אבוחצירא צפוי גם הוא לחזור לסגל הקבוצה.


