יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(8.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
מכבי נתניה אמנם שילמה כ-20 אלף דולר כדי להשתחרר מחוזהו של החלוץ איבן ווקוביץ', אולם לקשר המונטנגרי ז'רקו גרבוביץ' שהגיע עם חברו לארץ וגם הוא היה חתום על חוזה בקבוצה, לא שולם בסופו של דבר שום סכום.
בזמן שהיה ברור כי גרבוביץ' עזב כבר לפני כשלושה שבועות בלי לקבל דבר, העובדות היו אחרות. השחקן וסוכנו התעקשו כי פציעת הקרסול שלו תחלוף תוך שבועיים ובתנאי שהוא יחזור למונטנגרו ויעבור טיפולים מיוחדים ובלתי קונבנציונליים במדינתו. בנתניה טענו אחרת.
בדיקות האולטראסאונד שנעשו לו לימדו כי מדובר בפציעה רצינית ומשמעותית. מאחר שנרשמה מחלוקת על טווח זמן הטיפול, סוכם כי הקשר יחזור למוטנגרו וישוב כעבור שבועיים לישראל, ואם יחלים הוא ימשיך בקבוצה ונתניה תכבד את החוזה.
בשבוע שעבר חזר גרבוביץ בחשאי לישראל וערך בדיקת אולטראסאונד שהיתה מכרעת לעתידו. הבדיקה שוב לימדה כי הוא סובל מקרע ברצועה באזור הקרסול, דבר שהביא בסופו של דבר לשחרורו מהקבוצה ללא תמורה. "אם הוא היה בריא היינו צריכים לשלם הכל", אמרו בקבוצה. "אבל הערכנו שהצוות הרפואי לא טועה ולכן הלכנו עם הסיפור עד הסוף".
בעניין אחר: בנתניה ממשיכים בניסיונות לסגור עם חלוץ זר, כשהזמן עובד לרעתם. בינתיים מנסים במועדון לסגור על אופציה של חלוץ ישראלי, כאשר שחר הירש או עידו אקסברד עשויים להגיע.