מכבי נתניה שחררה הערב (שישי) רשמית את החלוץ המונטנגרי איבן ווקוביץ' שלא הצליח להשתלב בקבוצה ולהרשים את הצוות המקצועי. בתום פגישה בין יו"ר המועדון דורון אוסידון, היועץ המשפטי עו"ד רן מנשה, והשחקן, הגיעו הצדדים להבנות על התרת חוזהו. "אוהדים יקרים, חשוב לנו להבהיר כי הנהלת המועדון והצוות המקצועי עובדים סביב השעון על מנת למצוא מחליף ראוי, ואנו מקווים כי כבר בימים הקרובים יימצא חלוץ מתאים", מסרו מהמועדון.
ווקוביץ' התחיל את העונה הקודמת ב-OFK בלגרד הסרבית, אבל כבש רק שער אחד ובינואר חזר לארצו, כשהבקיע שבעה שערים ב-14 משחקים במלדוסט פודגוריצה וסייע לה לזכות בגביע. בעבר שיחק גם בהיידוק ספליט וכבש נגד אינטר בליגה האירופית. ב-2009 רשם הופעה אחת במדי נבחרת מונטנגרו, כמחליף נגד בלארוס. יחד איתו חתם ז'רקו גרבוביץ' בן ה-20, שמגיע ממוגרן המונטנגרית.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן