רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
מכבי תל אביב עלולה לאבד עוד אחד משחקני העתיד של המועדון. בתחילת השבוע הגיש החלוץ הצעיר מתן חוזז פנייה למוסד לבוררות של ההתאחדות לכדורגל בבקשה להשתחרר לאלתר, בטענה כי אין לו חוזה בקבוצה והוא לא רוצה להישאר בשורותיה ולחתום על חוזה חדש.
חוזז (19) כבש בעונה שעברה 18 שערים במדי קבוצת הנוער של מכבי תל אביב שזכתה באליפות תחת המאמן זיו אריה. הקיץ ביקשו בקרית שלום להחתים אותו על חוזה חדש לארבע עונות, ולהשאילו מיידית לבית"ר תל אביב רמלה, המשמשת קבוצת הבת של המועדון - בדומה למהלך שנעשה עם טאלנט צעיר אחר, יונתן כהן, ששיחק עם חוזז בקבוצת הנוער בעונה שעברה. במכבי קיוו כי חוזז ישתפשף עונה אחת בלאומית, ואחרי שיתחשל תיבחן בקיץ הבא האפשרות להחזיר אותו לקבוצת הבוגרים.
אלא שבניגוד לכהן, חוזז מסרב לחתום על חוזה חדש ומבקש ממכבי תל אביב כבר זמן מה להציב תג מחיר עבור כרטיסו בכדי שהוא יוכל לפדות אותו. כל הנסיונות להגיע להבנות עם מכבי תל אביב לא צלחו, ובאחרונה שכרו חוזז ומשפחתו את שירותיו של עו"ד יוסי גאייר, שהגיש את הפנייה למוסד לבוררות. גאייר מבקש כי הבורר יורה למכבי תל אביב לקבוע את מחירו של השחקן בכדי שהוא יוכל לעבור באופן קבוע למועדון אחר.
על פניו, תקנון ההתאחדות לכדורגל אינו מיטיב עם חוזז, מאחר שהוא מתחת לגיל 21. תקנון ההתאחדות קובע כי שחקן מעל גיל 21 שאין לו חוזה יכול לפנות לוועדה למעמד השחקן ולבקש כי זו תקבע את מחירו. מאחר שחוזז חגג 19 באוגוסט האחרון, החוק הזה לא חל עליו, ומכאן הפנייה למוסד לבוררות כדי שייתן לו סעד.
מכבי תל אביב מנסה לעצור את המגמה שתפסה תאוצה בחודשים האחרונים, של שחקנים מובילים בקבוצת הנוער החוששים שלא יוכלו להשתלב בקבוצה הבוגרת ואף ילכו לאחור, על רקע מדיניות הרכש הנדיבה של המועדון, ומחפשים את דרכם החוצה. זכור, למשל, המקרה של רועי קהת שפדה את כרטיסו ממכבי תל אביב לפני כשנתיים אחרי בוררות ויצא לקריירה במועדונים אחרים. חוזז, ששמו גם נקשר לקרית שמונה בחודשים האחרונים, רוצה כנראה לעשות את אותו המסלול.


