רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
יושב ראש ההתאחדות לכדורגל עופר עיני נועד היום (רביעי) בציריך עם יושב ראש ההתאחדות הפלסטינית ג'יבריל רג'וב במסגרת הפגישה הראשונה של הוועדה המיוחדת שמינתה פיפ"א לטיפול בנושא הישראלי-פלסטיני, ועדה שמונתה כפשרה לאחר שההצבעה על השעייתה של ישראל בוטלה ברגע האחרון בקונגרס החולף של הארגון בחודש מאי. בפגישה נכחו גם יו"ר הוועדה המיוחדת, טוקיו סקסווייל ונשיא פיפ"א ספ בלאטר.
במהלך הפגישה דיברו ביניהם הצדדים על הנושאים שיהיו תחת אחריותה של הוועדה ושהיא תקבל את המנדט לגביהם וקבעו את הרכבה. בוועדה יישבו מטעם ההתאחדות לכדורגל המנכ"ל רותם קמר והיועץ המשפטי של ההתאחדות אפרים ברק.
יו"ר הוועדה, סקסוווייל, אמר: "אני מרגיש גאווה, שכן זו איננה משימה פשוטה, אבל הפגישה הזו מייצגת צעד ראשון וחשוב בדרך לפשרה שתיצור שיתוף פעולה קבוע בין ההתאחדויות של ישראל ופלסטין. אני מרגיש מלא ביטחון אחרי שראיתי את הרוח הקבוצתית היום. שתי ההתאחדויות אישרו את כוונותיהן לקדם דיאלוג בין הצדדים. כפי שראינו במולדתי דרום אפריקה, אני משוכנע שגם כאן נקרב בין אנשים בעזרת הכוח של הספורט".
בלאטר הוסיף: "זה עידן חדש. יש אווירה שונה בחדר ושתי ההתאחדויות מדברות זו עם זו. היה קונצנזוס ברור בקונגרס שחייבים פיתרון. פיפ"א תמשיך במאמץ הבלתי פוסק שלה לקרב בין ההתאחדויות לטובת הכדורגל". רג'וב אמר: "אני מאוד שמח להתחיל בתהליך לכיוון מציאת פיתרון". עיני סיכם: "אני מאמין שנוכל לפתח דינמיקה של שיתוף פעולה. מר רג'וב ואני רוצים תנאים הוגנים לשחקנים שלנו".
הוועדה תתכנס שוב בחודש הבא באזור המזרח התיכון.