הפועל תל אביב תשחק מחר (שני, 20:50, ערוץ 1) בטדי מול בית"ר ירושלים במשחק שיחתום את מחזור הפתיחה בליגת העל. אחרי הדחה מוקדמת מגביע הטוטו ומאזן מאופס, תנסה הקבוצה של ססאר מנדיונדו לרשום נקודות ראשונות העונה בארץ.
המועדון שינה את פניו כמעט לחלוטין במהלך החודשים האחרונים, ולצד הצוות המקצועי החדש נותרו בסגל חמישה שחקנים בלבד שסיימו את העונה שעברה: רמזי ספורי, מוחמד אבו אל היג'א, שגיב יחזקאל, דודו ביטון ובן רייכרט.
מנדיונדו אמר אחר הצהריים לקראת המשחק: "אני שמח ומרוצה ממה שאני מקבל מהקבוצה. אני יודע שהשחקנים מודעים לתחרות, הם נותנים הרבה יותר, והם יתנו על המגרש את מה שאני יודע שהם יכולים לתת. גביע הטוטו היה הכנה עבורנו, הוא עזר לי לראות את את השחקנים ולדעת עם מה אני הולך להתמודד".
"בית"ר ירושלים קבוצה חזקה, ההתמודדות איתם קשה. מה שמעניין אותי זו רק הקבוצה שלי, אנחנו מוכנים ובאים לנצח במשחק. אם אגיד מה אני מתכנן, אתן מידע ליריבה. חכו למחר. אנחנו יודעים כמה קהל משמעותי, אבל הוא לא משחק. מי שמשחק אלה השחקנים, ברגע שהם ייכנסו הם יתנו הכל וידעו איך להתמודד עם הלחץ".
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(2.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
רגיל (3) 297
22:00

ארסנל

קריסטל פאלאס
רבע גמר גביע הליגה; ארסנל מגיעה כפייבוריטית ברורה, בעוד פאלאס מתקשה העונה ומגיעה אחרי תקופה פחות טובה. למרות שארסנל צפויה לעלות עם הרכב רוטציוני, העומק והביתיות באמירויות אמורים להספיק לה.
החלוץ דודו ביטון הוסיף: "אנחנו מתרכזים בצד המקצועי ומגיעים לשחק כדורגל. אנחנו לא מתעסקים בבית"ר ובקהל של בית"ר. זו חגיגה, משחק פתיחת עונה בטדי, בית"ר מול הפועל. אנחנו מתרגשים מאוד לקראת המשחק הזה, באים לשחק כדורגל ולנצח".
על צירוף אפשרי של חלוץ נוסף לסגל, אמר ביטון: "מי שלא נמצא הוא מי שהכי חסר. אני מתעסק בעצמי, שמח שאחרי כמה שנים טובות עשיתי הכנה לליגה בקבוצה, מרגיש מוכן מאוד ורעב מאוד. אם ההנהלה תראה לנכון לחזק את הקבוצה, נקבל באהבה כל חיזוק שיגיע. יש סגל טוב וקבוצה טובה כבר עכשיו".
מאמן השוערים גבי בורשטיין התייחס לאריאל הרוש, קפטן בית"ר לשעבר, שיחזור לטדי כשוער הפועל תל אביב: "אריאל הוא שוער ברמה הכי גבוהה שיש בארץ, מקצוען מאוד. ברגע שאתה נמצא במועדון כמו הפועל תל אביב, כל משחק הוא עוד משחק. נכון שהוא גדל בבית"ר ירושלים והיה הקפטן שלה, אבל ברגע שמגיעים להפועל תל אביב, מהמשחק הראשון בעונה ועד האחרון כולם שווים וכולם שלוש נקודות. המטרה שלו היא להיות השוער הכי טוב בארץ."


