ג'ון אוגו נחת בהפועל באר שבע לפני כשנה ומאותו רגע, מרכז המגרש של הקבוצה מבירת הנגב השתדרג משמעותית. הקשר העוצמתי, שרשם 12 הופעות בנבחרת ניגריה עד כה, הגיע לישראל אחרי שלל טיולים ברחבי מערב אירופה והפך במהרה לאחד השחקנים הבולטים בליגת העל.
בראיון שהעניק אוגו במולדתו היום (שישי) הוא אמר: "התחלתי לשחק כדורגל ברחובות מגיל צעיר לפני שעברתי לאקדמיה. הכדורגל הוא חשוב מאוד עבורי. האל בירך אותי בכישרון ואני מודה על כך שאני יכול לעשות את מה שאני אוהב. אחד הזיכרונות הכי טובים שלי עד היום היה הזימון הראשון לנבחרת ניגריה והשחקנים שאני הכי רוצה לשחק איתם ועוד לא יצא לי הם יאיא טורה, מסי, אינייסטה ופירלו. שיחקתי בלירייה עם יאן אובלק, שהוא היום השוער של אתלטיקו מדריד".
אוגו הוסיף: "אני רוצה להודות לאל שהגעתי לישראל בדיוק אחרי שהמלחמה נגמרה ומהרגע שנחתתי כאן, הכול שקט ובטיחותי. אני נהנה מכל רגע על המגרש, אנשים מעריכים אותי כאן ותמיד מראים אהבה כלפיי. הכל נהדר. אני שחקן שאוהב לעבוד עבור הקבוצה ולהצליח יחד איתה. אני שחקן שאוהב את הכדור ברגל שלו ואוהב לארגן את המשחק ולהילחם על הכדור. בעוד שנתיים עד חמש שנים אני רואה את עצמי משחק בארסנל או בברצלונה".
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן


